Wij helpen jouw producten verkopen op Bol.com

Bol.com is één van de grootste online verkopers in Nederland en Vlaanderen. Zo biedt het platform met 10 miljoen klanten veel mogelijkheden om je product aan een breed publiek te verkopen. Inmiddels kun je je producten volledig geautomatiseerd op bol.com plaatsen en hiermee je zichtbaarheid en bereik vergroten.

Wij staan je bij elke stap bij

Wij helpen je volledig, zodat de producten op de best mogelijke manier worden aangeboden. We laten je niet aan je lot over, maar staan bij elke stap aan je zij.

Door het slim inzetten van Bol.com Marketing worden jouw producten beter zichtbaar. We nemen je met elke stap mee, terwijl wij alles faciliteren wat nodig is om jouw producten beter vindbaar te maken. Hierdoor zul je ook merken dat je een hogere conversie hebt, ook op je eigen website.

Wij helpen je met alles. Of het nou gaat om de account aanvraag, product upload of listing optimalisatie: wij nemen het je uit handen. We kunnen daarnaast ook de technische integratie verzorgen met o.a. WooCommerce of Magento 2. Wij kunnen hierin de fulfilment en logistiek implementeren, zodat de koppeling wordt gemaakt met Bol.com.

Online shopping bij bol.com

SEO is key bij Bol.com

Het gebruiken van SEO is een belangrijke tool om jouw producten vindbaar te maken binnen Bol.com. Met onze hulp komen jouw producten in de spotlights te staan.

Onze Bol.com SEO experts optimaliseren jouw productcontent, waardoor de juiste doelgroepen jouw producten vinden. Zo gebruiken we de zoektrends tool van Bol.com om de daadwerkelijke keywords die bezoekers gebruiken te implementeren in jouw content.

Doordat Bol.com een eigen algoritme heeft is het belangrijk om hier goed op in te spelen. Wij weten precies hoe dit in zijn werking gaat en passen dit toe op jouw producten. Zo zetten we makkelijk stappen richting jouw gewenste resultaten.

SEO bij bol.com

Adverteren op Bol.com

Binnen het platform kun jij jouw producten promoten. Door constant bij te sturen, zorgen wij ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig en dat je er het meeste uithaalt.

Met goede advertenties op Bol.com krijgen de gewenste bezoekers jouw producten te zien. Wij sturen deze Bol.com Ads bij op de juiste momenten, zodat we er het meeste uithalen. Onze SEA experts hebben alle kennis in huis om een hoger bereik te realiseren bij jouw doelgroep.

Door gericht te adverteren krijg je relevant verkeer richting jouw producten. Deze bezoekers zijn al geïnteresseerd in jouw type producten, waardoor er een grotere kans is op afname.

amazon advertising

Optimalisatie van conversie

We vergeten natuurlijk niet dat jouw producten ook afgerekend dienen te worden. Doordat wij het volledige conversiepad optimaliseren, zie je daadwerkelijk resultaat.

Veel webshops willen graag een toename aan conversies zien. Door alle marketing strategieën die wij implementeren voor jouw producten, zul je al gauw verschil merken. Wij brengen namelijk jouw USP’s duidelijk over aan de bezoekers en optimaliseren het gehele conversiepad.

Met cross-channel marketing wordt ervoor gezorgd dat terugkerende klanten weer bij je shop bestellen. Door Bol.com Marketing in te zetten krijg je dus meer dan alleen bezoekers. Je zult zien dat je omzet stijgt. Wij benutten graag alle kansen die er voor jouw producten zijn.

conversie optimalisatie

Bereik meer potentiële klanten

Bereik meer potentiële klanten door aan Bol.com Marketing te doen.

Bol.com biedt veel nieuwe kansen voor verkopers met óf zonder webshops. Je bereikt miljoenen nieuwe klanten, waardoor je vaker gezien wordt. Door Bol.com Marketing goed in te zetten ziet de gewenste doelgroep jouw producten, wat zorgt voor meer conversies. Integratie en automatisering is hierbij belangrijk, zodat je niet hoeft om te kijken naar voorraad, verkopen en facturatie.

Ontvang een gratis offerte

Benieuwd naar hoe we voor jou Bol.com marketing in kunnen zetten en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.Gratis Offerte

Ook met jouw producten meer klanten bereiken?

Kom langs voor een kopje koffie en we vertellen je over Bol.com Marketing.