Bouw & ontwikkeling

Bouw & ontwikkeling

Bouw & ontwikkeling

Onderscheid jouw merk met een unieke website

Zet bezoekers om in klanten met een website die indruk maakt. Hoe we dat doen? Door middel van een strak design, een hoge pagespeed en custom functionaliteiten die precies aansluiten op de behoeften van jouw klanten.

Heb je nog geen website en wil je jouw bedrijf online op de kaart zetten? Ons team van gedreven specialisten staat klaar om met je mee te denken. We adviseren je bij het kiezen van een geschikt CMS en integreren de nodige externe tools met jouw website, zoals betaalservices, voorraadsystemen of een koppeling met je fysieke winkels!

Het geschikte CMS kiezen

Magento webshop

Leider in de Gartner Magic Quadrant

Dankzij Magento’s compleetheid en visie ben je verzekerd van een toekomstbestendig platform.

Grote schaalbaarheid

Beheer meerdere storeviews en voeg zelfs de meest complexe producten toe aan je online shop.

Eindeloze mogelijkheden

Voorzie je website van nieuwe functionaliteiten met extensies en custom modules.

WordPress website

Het meest gebruikte CMS

Ruim 43% van alle websites op het internet draait op WordPress. En dat is niet voor niets.

Zeer gebruiksvriendelijk

Ook zonder veel technische kennis pas je gemakkelijk de content op je website aan.

Eindeloos aanbod aan plugins

Voeg extra functies toe zoals contactformulieren, website builders en optimalisatietools.

Onze werkwijze

Strategie

Samen bepalen we een strijdplan om jouw website naar een hoger niveau te tillen. We maken inzichtelijk wat je wil en nodig hebt en hoe we dat gaan realiseren.

Configuratie

Je nieuwe website wordt aangesloten op razendsnelle hosting die aansluit op jouw behoeften. Dit combineren we met de juiste integraties en plugins voor een krachtige

Design

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken”. In een aantal rondes werken we samen toe naar een nieuw design dat gebruiksvriendelijk én conversie-geoptimaliseerd is.

Development

In sprints wordt gewerkt aan de livegang van jouw nieuwe website. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat je precies weet wat we aan het doen zijn. We gaan door tot je 100% tevreden

Klanten waar wij blij van worden

Modern Minds werkt samen met een groot aantal mooie merken. Van design en development tot hosting en support. Wij gaan voor een glimlach bij onze klant!

Doorontwikkeling

Wil je een compleet nieuwe functionaliteit toevoegen die een plugin of extensie niet biedt? Voor ons is niets te gek! Met ruim 12 jaar kennis en ervaring hebben we alle competenties in huis om innovatieve oplossingen te bouwen.

Ook na de livegang van staat Modern Minds aan je zijde. We zoeken proactief naar nieuwe kansen en verbeteringen en denken graag met je mee om de conversie te verhogen. Denk aan projecten als het optimaliseren van de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en performance van je site.

Plan een vrijblijvend gesprek in met Sabine

Klaar om de groei van jouw website in een stroomversnelling te zetten? Plan een vrijblijvend gesprek in met Sabine!

Bekijk onze cases