Modern Minds Logo

Proday

Resultaat

Redesign van de Proday website in Magento 2 en WordPress om klanten beter aan te spreken. De webshop is nu een stuk sneller en gebruiksvriendelijker.

Oplevering

Februari 2021

Projectduur

2 maanden

Redesign website gericht op een e-commerce strategie

Modern Minds is doorlopend partner van het merk Proday, welke zich richt op het proteïne dieet. Wij ontwikkelden een redesign voor de webshop die meer gericht is op klantenbinding. De nieuwe website sluit nu beter aan bij waar het merk voor staat. Ook geeft het beter weer hoe het dieet in elkaar zit en hoe je deze kunt volgen. Bezoekers kunnen nu beter hun weg vinden in de website en komen sneller terecht op de pagina waar ze naar zoeken.

Bij het redesignen van de website hebben we als eerst een e-commerce strategie ontwikkeld in samenwerking met Proday, om aansluitend hierop de website te bouwen. Zo werd de site echt gebouwd vanuit een e-commerce oogpunt.

Nieuw redesign voor website in Magento 2 gecombineerd met WordPress

De website van Proday is in meerdere lagen ingericht. Het bloggedeelte is gekoppeld in WordPress, terwijl de rest van de webshop gemaakt is in Magento 2. Proday had de wens voor een redesign, aangezien de website wat verouderd en daardoor niet meer precies bij het merk aansloot.

Onze UX designer heeft de website zo gedesigned dat deze een stuk moderner oogt. De shop is gebouwd aan de hand van een e-commerce strategie, waardoor klanten nu beter vinden waar ze naar zoeken. Onze UX designer weet hoe de psychologie van bezoekers werkt en ontwikkelt websites die aan hun behoeften voldoen. Zo ook bij het redesign van Proday.

Langdurige web development partner van Proday

Ook na het redesign van de website werkt Modern Minds als web development partner van Proday. We monitoren de website en houden deze volledig up to date. Dat zorgt voor de beste werking van de site en houdt deze veilig. Daarnaast bieden we ook onze web hosting aan Proday, waardoor deze supersnel is.

Kennismaken? Neem dan contact op!