Joe Merino

“ModernMinds is onze betrouwbare partner op het gebied van webdevelopment; zowel front- als backend (Magento 2 shop).

Naast dat ModernMinds er voor zorgt dat onze webshop goed en snel blijft werken, wordt er ook continu meegedacht op strategisch niveau. Tot slot ken ik ModernMinds als een oplossingsgerichte partij die flexibel is en snel kan schakelen.”

Facts & Figures

Resultaat

Veilige hosting en een website die continu up-to-date is.

Start

December 2021

Projectduur

Ongoing

Verhuizing van Magento 1 naar Magento 2

Joe Merino ontwikkelt sinds 2011 kleding van hoge kwaliteit Merinowol. Het is een merk dat naar eigen zeggen geschikt is voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud. De webshop straalt dit ook zeker uit! ModernMinds heeft de Magento 1 webshop voor Joe Merino mogen bouwen. Nu de support van Magento 1 erop zit, moest ook Joe verhuizen naar Magento 2. Omdat Joe Merino al jaren klant bij ons is, ging dit zoals elk ander traject zonder zorgen of moeilijke taal.

Groene hosting via Hypernode

Voor het hosten van de website is gekozen voor onze partner Hypernode. Deze hosting partij maakt gebruik van de snelste CPU’s en heeft een ingebouwd Application Performance Monitoring. Hierdoor is Joe Merino verzekerd van een razendsnelle Magento 2 site en kunnen prestatieproblemen makkelijk worden achterhaald. Bovendien is de hosting van Hypernode duurzaam: de Joe Merino website draait op 100% hernieuwbare energie. 

Pagina’s, Blokken, Styling, alles gaat mee in de verhuisdoos!

Joe Merino is een prachtige webshop met veel content over niet alleen de productattributen, maar bijvoorbeeld ook het onderhoud van de kleding. Deze content hebben we overgezet en toegepast voor ons nieuwe design.

Vervolgens hebben we tijdens het overzetten van de content ook rekening gehouden met ons conversieoptimalisatie design. Alles is naadloos in elkaar verweven met behoud van vindbaarheid. Het eindproduct is een geoptimaliseerde webshop met een gebruiksvriendelijke functionaliteit en een super design!

Jarenlange samenwerking

Het uitdenken van de conversiepaden op microniveau is altijd heilig geweest tijdens onze samenwerking. Door de jaren heen hebben we constant kleine onderdelen getest en toegevoegd om de conversie van JoeMerino te verhogen. De uitkomst van deze experimenten zijn erg effectief geweest! Hier stopt dit uiteraard niet! Sterker nog, wij hebben zelfs 1 dag per week een dedicated werknemer op locatie bij JoeMerino om dit proces waar te maken!

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs