Le Fanfare

Facts & Figures

Resultaat

Een nieuwe webshop met een speelse uitstraling. Het kassasysteem van de fysieke winkels is gekoppeld aan Magento.

Start

Februari 2021

Projectduur

Ongoing

Website ontwikkeling voor Le Fanfare

Le Fanfare is een duurzame conceptstore waar speelgoed en kleding voor kinderen wordt verkocht. De wens was een nieuwe webshop met dezelfde trendy uitstraling als de fysieke winkels. Modern Minds heeft een nieuwe webshop gebouwd en het design gemaakt in de stijl van de brand. Het kassasysteem van de winkels is gekoppeld met Magento, waardoor de voorraad en omzet automatisch gesynchroniseerd zijn. 

Nieuwe webshop met een speelse uitstraling

Le Fanfare is een kinderkleding- en speelgoed winkel met 3 filialen in Rotterdam. De visie van het merk is uniek: het biedt niet alleen een mooi assortiment, kinderen mogen ook met alles spelen in de winkels. Zo zorgt Le Fanfare dat shoppen leuk is voor ouder en kind! Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel en worden er meerdere criteria gehanteerd om een sustainable assortiment te garanderen.

Doordat Le Fanfare veel waarde hecht aan de atmosfeer in de winkels, was het belangrijk om een site te ontwikkelen die hetzelfde gevoel opwekt bij de klant. Modern Minds heeft hierbij mogen helpen aan de hand van een creatief webdesign.

Webdesign in lijn met de huisstijl

Bij het ontwerpen van de website hebben wij rekening gehouden met de uitstraling van de fysieke winkels. Belangrijk was dat de webshop dezelfde trendy huisstijl zou krijgen. Modern Minds heeft voor het website design gebruik gemaakt van vrolijke kleuren en speelse vormen. Dit zorgt voor een creatieve uitstraling die past bij de visie van Le Fanfare en gericht is op ouders met kinderen.

Koppeling met kassasysteem fysieke winkels​

Belangrijk was ook dat het kassasysteem van de winkels gesynchroniseerd is met de orders in Magento. Aan de hand van een API koppeling heeft Modern Minds dit kunnen verwezenlijken. Hierdoor zijn de voorraad en de omzet altijd up-to-date en hoeft Le Fanfare dit niet handmatig aan te passen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs