Louis Belgium

Facts & Figures

Resultaat

Vernieuwde website met moderner en frisser uiterlijk. Verbeterd bestelproces zodat opticiens wereldwijd brillen kunnen bestellen via de website

Start

Oktober 2020

Projectduur

6 maanden

Website ontwikkeling voor Louis Belgium

Louis Belgium is een brillenmerk gevestigd in België. De wens was om een nieuwe webshop met verbeterd design te krijgen dat perfect paste bij hun merk. Modern Minds heeft de website vernieuwd en heeft voor het design samengewerkt met reclamebureau The Crazy Ones. Bij het vernieuwen van de website is er ook een verbeterd bestelproces ontwikkeld, wat het mogelijk makt voor opticiens over de hele wereld om brillen te bestellen via de website.

Vernieuwde website met moderner en frisser uiterlijk

Louis Belgium is een trendy brillenmerk uit België. De Belgische brillen worden wereldwijd verkocht in vele landen. In elk continent zijn de unieke designs te vinden. Ze ontwerpen de brillen voor iedereen; zo zitten er excentrieke designs bij, maar ook juist introverte. Daarbij zijn de brillen van kwalitatief materiaal en worden ze lokaal ontwikkeld. Je kunt met Louis Belgium stijlvol brillen dragen, terwijl ze toch zeer betaalbaar zijn.

Doordat Louis Belgium zo’n uitgesproken merk is, vonden zij het ook belangrijk om een website te ontwikkelen die hierop aansloot. Het team van Modern Minds mocht hierbij helpen.

Een nieuw design voor de website

Om te zorgen dat het design van de website goed aansluit bij het brillenmerk, is er een nieuw website design gemaakt. Het was belangrijk dat de website net zo’n unieke uitstraling kreeg als de unieke brillen. Dit heeft Modern Minds in samenwerking met reclamebureau The Crazy Ones gedaan. De website heeft nu sprekende kleuren en ziet er trendy uit. Zo is het geheel in stijl met hun brand, wat zorgt voor een sterker merk.

Het verbeteren van het bestelproces

Niet alleen was een nieuw design belangrijk, ook het bestelproces was aan vernieuwing toe. Ons development team heeft het bestelproces verbeterd, waardoor de klantervaring ook is verbeterd. Het is nu makkelijker voor opticiens wereldwijd om de brillen via de website te bestellen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs