Moeke Mooren

“Modern Minds is een fijne partner als leverancier van onze websites. De ontwikkeling van de website startte met een uitgebreide intake, waarna onze wensen werden vertaald in de look and feel van de sites en het meetbaar maken van conversies.

Onze gasten ervaren nu veel gebruiksgemak en de sites zijn makkelijk te onderhouden met WordPress. Het team van Modern Minds staat snel klaar om service te bieden.”

Facts & Figures

Resultaat

Vernieuwde SEO geoptimaliseerde website ontwikkeld die in de eerste maand na livegang 35% meer bezoekers behaalde. De site heeft nu een responsive web en mobiel design.

Start

December 2018

Projectduur

3 maanden

Online belevenis in de vorm van een website voor Moeke Mooren

De opdracht van Moeke Mooren aan Modern Minds was om een website te creëren die je meeneemt in het verhaal van het familiebedrijf. Moeke Mooren biedt verschillende arrangementen voor vrijetijdsactiviteiten, overnachtingen in het hotel en het restaurant.

Door een website te ontwikkelen die de bezoeker meteen meeneemt in de belevenis van het bedrijf, raken deze geïnteresseerd om ook een activiteit te boeken. Om dat te realiseren maakten we een belevenisdesign, bouwden een WordPress site en koppelden passende plugins.

Nieuwe website met geoptimaliseerde content

De website van Moeke Mooren hebben wij gemaakt in een WordPress omgeving. Dit platform sloot het beste aan bij de wensen van de klant, omdat ze ook zelf makkelijk content op de site wilden aanpassen. We combineerden een uniek design met passende, technische plugins die het mogelijk maken om verschillende ervaringen te reserveren en boekingen te plaatsen.

Om deze website goed vindbaar te maken werkten we samen met Wind Mee. Door middel van SEO geoptimaliseerde webteksten is de website nu goed online vindbaar door de potentiële klanten. Ook is de content beschikbaar in meerdere talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. Zo is het ook mogelijk voor internationale toeristen om de website te bezoeken.

Passende plugins gericht op conversie

Moeke Mooren biedt veel verschillende arrangementen aan en daarom was het nodig om goede plugins aan de site toe te voegen die de verschillende opties goed zichtbaar maken op de website. Wij bepaalden in samenspraak welke plugins het beste bij de e-commerce strategie pasten en koppelden deze aan de backend. Nu bevat de website precies de juiste inhoud waar een bezoeker naar op zoek is, wat bijdraagt aan een goede gebruikservaring.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs