NovaShops

“We werken nu meer dan een jaar samen met Modern Minds. Van alle Magento 2 partijen waarmee we hebben samengewerkt is Modern Minds verreweg de beste.

Het afgelopen jaar hebben ze veel geïnvesteerd in kennis en professionalisering van hun projectmanagement en dat merk je. In samenwerking hebben we vier complete redesigns opgeleverd met mooie resultaten. Modern Minds is proactief en staat altijd voor ons klaar.”

Facts & Figures

Resultaat

Storefront website ontwikkeld met een design gericht op de doelgroep die gebruiksvriendelijk, snel en responsive is 

Start

April 2021

Projectduur

2 maanden

Redesign voor de Magento 2 website

NovaShops is een webshop voor dieetartikelen. De website richt zich vooral op proteïne producten, maar biedt ook andere merken aan die zorgen voor een gezondere levensstijl. Modern Minds is al vanaf 2016 development partner van NovaShops. Wij zorgen ervoor dat de site altijd up-to-date en up and running is. Door onze langdurige samenwerking hebben we NovaShops zien uitgroeien tot de grootste online aanbieder van het proteïne dieet in de Benelux.

De website van NovaShops was toe aan een redesign om de doelgroep beter aan te spreken. Nadat NovaShops een rebranding was ondergaan heeft onze UX designer hier een passend design voor ontwikkeld. Het Modern Minds team heeft de nieuwe website gedesigned en gebouwd, waarna we nog steeds de website blijven monitoren en zorgen voor een snelle en veilige web hosting.

Nieuw design voor NovaShops

De website van NovaShops had een nieuwe uitstraling nodig. De look and feel paste niet meer bij wat het merk wilde uitstralen naar de (potentiële) klanten, waardoor deze niet op de juiste manier werden bereikt. Het merk kreeg een rebranding en daarop aansluitend volgde het redesign gemaakt door onze UX designer.

Het website design richt zich nu op een storefront uitstraling. Je kunt snel zien wat voor producten en merken er zijn en kunt deze snel en makkelijk aanschaffen. Voor een webshop is dat natuurlijk ideaal, omdat je zo de conversie verhoogt. Opdracht vanuit NovaShops was dat alle merken en producten goed zichtbaar en makkelijk vindbaar moesten zijn in de webshop. Het design van onze UX designer sluit daarop aan, natuurlijk in lijn met de ontwikkelde e-commerce strategie.

Redesign bouwen in Magento 2

De volgende stap van het redesign live zetten is natuurlijk het bouwen van de website. Eerder hebben we voor NovaShops de site gemigreerd van Magento 1 naar Magento 2. Onze developers bouwden daarom nu het redesign in hun Magento 2 webshop.

De belangrijkste aspecten waar we bij Modern Minds rekening mee hebben gehouden is de gebruiksvriendelijkheid, page speed en responsiveness voor meerdere apparaten. De webshop is nu makkelijk in te navigeren en plezierig voor de bezoekers terwijl het een frisse nieuwe look heeft.

Web hosting en monitoring

Ook na dit redesign ondersteunen we NovaShops met onze development diensten. Zo bieden we een supersnelle web hosting, fixen technische issues en monitoren de website dagelijks. Het blijft natuurlijk belangrijk voor de verkopen dat alles goed werkt en daar zorgen wij voor.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs