Tile Stone Source

Facts & Figures

Resultaat

Een nieuwe Magento webshop en onderhoud van de website.

Start

Oktober 2021

Projectduur

Ongoing

Een nieuwe webshop voor Tile & Stone Source

Tile Stone Source is gevestigd in Canada en is gespecialiseerd in stenen tegels van hoge kwaliteit. De wens van de klant was om, naast de twee filialen, ook online producten aan te bieden. Modern Minds heeft voor Tile Stone Source een nieuwe webshop gebouwd in Magento. Om de klant te voorzien van een goed onderhouden website, is onze webmaster verantwoordelijk voor het beheer en fixen van eventuele bugs.

Magento webshop ontwikkelen

Modern Minds heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Tile Stone Source. Vanwege het grote assortiment is gekozen voor het platform Magento 2, dat precies aansluit bij de wensen van de klant. Ons development team heeft daarbij een custom klantaccount pagina ontwikkeld en de verzendingsmethode van FedEx geïntegreerd.

Webmastering

Ook na het afronden van de bouw is Modern Minds betrokken gebleven bij Tile Stone Source. Om te zorgen dat de website goed onderhouden wordt ondersteunt onze webmaster de klant bij het beheren van de webshop. Denk daarbij aan het aanpassen van de CSS en oplossen van eventuele issues. Zo is de klant verzekerd van een website die ten alle tijden soepel werkt en converteert.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs