Modern Minds Logo

Content
migratie

Content
migratie

Content
migratie

Een goede verhuizing van je content naar een nieuwe omgeving

Met de juiste content breng je over naar je doelgroep wat je wilt vertellen. Wanneer je verandert van CMS is het dus belangrijk dat je content goed bewaard en overgezet wordt. Bij Modern Minds staan we jouw content migratie bij zodat je content efficiënt wordt verplaatst. En dat zonder dat je het risico loopt dat je je content kwijtraakt.

Wij zorgen voor een professionele content migratie van jouw website naar de nieuwe omgeving. Hiervoor combineren we een geautomatiseerd en een handmatig proces om ervoor te zorgen dat de migratie zo goed mogelijk verloopt. Ook voor websites met veel pagina’s en content kan Modern Minds je bijstaan.

Effectieve content migratie met Modern Minds

Inventarisatie van de content

Voor we beginnen met het overzetten van je content inventariseren we eerst welke content je op je website hebt staan. We kijken naar het type content, het aantal pagina’s en de structuur van je website. Met deze informatie maken we een plan van aanpak om zo effectief mogelijk de verhuizing uit te voeren.

De migratie uitvoeren

Bij het uitvoeren van de migratie zorgen we er eerst voor dat er een back-up wordt gemaakt van al je content. We zetten daarna de content over en zorgen ervoor dat je content zo goed mogelijk op je nieuwe CMS komt te staan. Ook kunnen we in samenwerking met onze in-house content marketeers ervoor zorgen dat je content SEO geoptimaliseerd wordt om je nieuwe website goed vindbaar te maken.

Succesvolle livegang door een goede content migratie

Of je nu een volledige nieuwe website en backend hebt laten ontwikkelen of alleen van CMS bent veranderd, een goede content migratie is onmisbaar voor een succesvolle livegang. Door deze migratie door web developers en content experts te laten uitvoeren weet je zeker dat dit goed verloopt.

Na het bouwen van vele websites en nieuwe omgevingen weten we bij Modern Minds wat een goede migratie naar een nieuwe omgeving nodig heeft. Wij zetten onze kennis ook in voor de migratie van jouw content naar een nieuw platform.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil jij ook een feilloze content migratie?

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!