Design & UX

Design & UX

Design & UX

Een webdesign dat meer dan alleen mooi is.

Een sterke uitstraling van je website zegt meer dan 1000 woorden. Laat je een website ontwerpen door Modern Minds? Dan kun je rekenen op een webdesign dat gericht is op het behalen van doelen. Bij het maken van een design wordt rekening gehouden met je doelgroep en huisstijl.

Door het toepassen van UX-design en Conversion Rate Optimization is het design van jouw website intuïtief en gebruiksvriendelijk. En daarmee verander je bezoekers in klanten.

UI

User interface

UX

User Experience

CRO

Conversion Rate Optimization

Hoe komen we tot een optimaal design?

Een UX-design maken we niet zomaar: We baseren ons op onderzoek in het gedrag van jouw websitebezoekers en theorieën uit de gedragspsychologie.

Onderzoek

We observeren het gedrag van de gebruiker van je site. Dit doen we aan de hand van data uit Google Analytics, heatmaps en andere tools.

Hypothese

Op basis van de gegevens uit de user research komen we tot een hypothese: We verwachten dat een bepaalde verandering in het design zal leiden tot het gewenste resultaat.

Design

Onze UX-designer maakt een strak ontwerp dat gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

A/B testen

In de testfase leggen we twee varianten van het ontwerp naast elkaar en analyseren we welk design tot het beste resultaat leidt.

Optimaliseren

Nadat het nieuwe design is doorgevoerd, kunnen we de resultaten monitoren. Wil je je site nog verder doorontwikkelen? We denken graag mee!
01
02
03
04
05

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk onze cases