This content has been archived. It may no longer be relevant

E-commerce
integraties

E-commerce
integraties

E-commerce
integraties

De juiste e-commerce integraties gekoppeld aan jouw webshop

Wij begrijpen dat wanneer je een webshop hebt je de juiste e-commerce integraties gekoppeld wilt hebben aan jouw backend. Dit zorgt voor een automatisch proces waarbij de goede informatie doorgestuurd wordt naar de partij die hierover gaat. Met de juiste integraties gekoppeld aan jouw backend hoef je niet meer moeilijk te doen met het overzetten van jouw data naar een ander systeem.

Modern Minds zorgt voor de juiste koppelingen met verschillende systemen. Veelgebruikte systemen zijn Google Tag Manager, Google Analytics, payment service providers, backoffice systemen, advertising partijen en fulfilment partijen. Daarnaast kunnen we ook PIM, CRM en ERP systemen integreren in jouw backend, maar ook elk ander systeem dat jouw webshop nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat de lijnen met andere partijen kort blijven en de informatie direct doorgespeeld wordt aan de betreffende partij.

Modern Minds zorgt voor advies, implementatie en het doorontwikkelen van je integraties

Strategie

Weet je niet wat de beste e-commerce integraties zijn voor jouw online shop? Wij helpen je met het opstellen van een strategie om jouw webshop naar de next level te brengen en automatische integraties toe te voegen.

Implementatie

Wij zorgen voor een snelle en goede implementatie van de gekozen integraties. Jij hoeft je dan geen zorgen meer te maken over of alle informatie wel goed doorkomt naar alle verschillende systemen en kunt de benodigde informatie op één plek terugvinden.

Doortesten

Om je webshop te laten blijven groeien testen we altijd nieuwe ontwikkelingen in de integraties om toe te passen op jouw backend. Zo gaan zowel de integraties als jouw webshop altijd stappen vooruit.

Altijd vooruitgang met de e-commerce integraties van Modern Minds

Wanneer je ervoor kiest om Modern Minds de e-commerce integraties van je webshop te laten uitvoeren kies je voor vooruitgang. Met ons als partner voor jouw webshop ondersteunen we je met de keuze voor de juiste integraties, de implementatie hiervan en het constant doorontwikkelen voor verbeteringen.

Ben je benieuwd hoe wij links kunnen leggen tussen de backend van jouw webshop en de verschillende systemen die jouw webshop draaiende houden? Wij ontdekken graag mogelijkheden om je shop te verbeteren.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil jij ook e-commerce integraties gekoppeld aan je webshop?