Geoptimaliseerde Hosting

Ons hosting platform is meer dan een parkeerplek voor je data. Wij leveren een platform dat volledig is toegespitst op de performance én veiligheid van jouw Magento of WooCommerce webshop.

Onze geoptimaliseerde hosting zorgt ervoor dat je de beste prestaties uit jouw shop haalt. En dat allemaal op de beste cloudinsfrastructuur met een supportteam dat dag en nacht voor je klaar staat.

Geoptimaliseerde Hosting

Is jouw webshop niet snel genoeg voor Google?

De snelheid van je server bepaalt de zoekmachine rankings van je webshop.
Wij stellen je hosting af op je e-commerce pakket voor de beste prestaties.

Sneller, veiliger en up-to-date

Met ons hosting platform behaal je de beste resultaten. Pagina’s laden super snel en je hebt geen last van downtime.

Als webdeveloper, MKB’er, applicatieontwikkelaar of online publisher is het van levensbelang dat jouw website of online shop werkt. En dat de data die je verzamelt veilig zijn. Met Modern Minds heb je een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat je webshop het snelst mogelijk is.

Wij bieden geoptimaliseerde hosting voor zowel WordPress, WooCommerce als Magento 1 en Magento 2. Daarmee zorg je ervoor dat je de concurrentie altijd voor blijft en jouw klanten de best mogelijke gebruikservaring geeft.

Geoptimaliseerde Magento Hosting

Snelle Magento Hosting

Geoptimaliseerde Magento hosting maakt Magento webshops gemiddeld tot 167% sneller.

Modern Minds is partner van Byte.nl en voor onze hosting bieden we het Hypernode platform aan. Ons Magento hostingplatform past zich razendsnel aan aan nieuwe ontwikkelingen en is beveiligd tegen hack aanvallen. Hypernode wordt aangeraden door het Magento ontwikkelteam en is in Nederland de meest populaire hosting voor Magento.

Op de Hypernode technologie van Byte draaien de shops van onze klanten significant sneller dan bij welke concurrent dan ook, en dat voor een erg aantrekkelijke prijs. Migreer je shop nu en behaal zelf ook de beste resultaten.

Snelle WordPress hosting

Geoptimaliseerde WordPress hosting maakt WooCommerce webshops gemiddeld 254% sneller.

Op ons geoptimaliseerde hosting platform voor WordPress zorgen we ervoor dat je webshop super snel wordt. Door gebruik te maken van caching technologie worden jouw pagina’s super snel geladen.

We implementeren Google PageSpeed Mod op al onze servers waardoor afbeeldingen qua bestandsgrootte worden geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een perfecte snelheidsscore die je zoekmachine rankings positief beïnvloeden.

Wordpress Hosting

Twee keer snellere webshop

Verdubbel je conversie door een gemiddelde daling van de laadtijd van je pagina’s met 1,5 seconden.

Uit onderzoek is uitgewezen dat er een sterke relatie zit tussen de laadtijd van een website en de conversie. Hoe sneller je website, hoe meer omzet je zult draaien. Het is dus van groot belang om hier op in te spellen.

Loading Time Conversions
Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
Sinner
Lensonline

Ontvang een gratis hosting offerte

Benieuwd naar hoe we jouw site sneller kunnen maken en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.Gratis Offerte

Dennis over Hosting

Senior Developer bij Modern Minds

Hosting kan je bij tientallen verschillende bedrijven afnemen. Het is echter belangrijk om je te realiseren dat de juiste hardware en configuratie van de server echt een specialisme is. Onze hosting is altijd afgestemd op het e-commerce platform dat je erop wilt draaien. Daarmee haal je de best mogelijke prestatie eruit.

Maak dus een goede afweging tussen de kosten van je hosting, maar kijk ook naar de mogelijke snelheidswinst die je kan behalen want dat is goed voor je omzet via bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie.

dv

Wil je dat we jouw website ook sneller maken?

Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar onze hosting opties.