Kinsta WordPress hosting

Heb je een WordPress website of wil je er een laten bouwen? Dan is het van belang om ook na te denken over waar je je website gaat hosten. Waar en hoe jouw website gehost is heeft impact op de prestaties van die website. Modern Minds is preferred partner van Kinsta, dé WordPress hosting partij.

Kinsta hosting voor een snelle WordPress site

Heb je trage WordPress website die er continu uit ligt? Of ben je niet tevreden over je huidige hosting partij? Sluit je aan bij de ruim 24.000 bedrijven die gebruik maken van de veilige en snelle hosting van Kinsta.

Snelheid

Hoe hoger de snelheid van je website, hoe groter de kans op een goede ranking in Google. En dat niet alleen: je website is gebruiksvriendelijker voor je klanten, wat de conversie een boost kan geven. Voor het realiseren van een lage laadtijd is het essentieel dat je hosting goed geregeld is.

Bij Kinsta ben je verzekerd van razendsnelle hosting. Dankzij het gebruik van het snelle Google Cloud platform beschikt Kinsta over extreem snelle netwerkverbindingen. Ook is de infrastructuur gebouwd op krachtige servers en worden er regelmatig upgrades uitgevoerd om jouw te voorzien van de beste hosting op de markt. Klanten van Kinsta zien prestatieverbeteringen van 30% tot wel 200%! 

Speciaal voor WordPress

De managed hosting van Kinsta is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Hierdoor beschikken wij over een groot aantal specifieke tools en functies die andere hosting partijen niet bieden. In het gebruiksvriendelijke dashboard kunnen we data over jouw domeinen analyseren & debuggen.

Elke site heeft een kosteloze staging omgeving, waarop we wijzigingen & aanpassingen kunnen doortesten en met 1 klik naar de live website kunnen plaatsen. 

Goed beveiligde website, 24/7 gemonitord

Websites zijn kwetsbaar voor verschillende soorten aanvallen van buitenaf. Kinsta zorgt dat je site goed beveiligd is, zodat jij met een gerust hart kan gaan slapen!

Samen voor het beste resultaat

Modern Minds werkt nauw samen met het team van Kinsta om het beste uit jouw WordPress site te halen. Ook gebruik maken van supersnelle WordPress hosting? Neem dan contact op!