Modern Minds Logo

Kinsta

Heb je een website of wil je er een laten bouwen? Dan is het van belang om ook na te denken over waar je je website gaat hosten. Waar en hoe jouw website gehost is heeft impact op de prestaties van die website. Je snapt dat het dus belangrijk is om te kiezen voor een veilige en betrouwbare partij.

Kinsta hosting voor een snelle WordPress site

Heb je trage WordPress website die er continu uit ligt? Of ben je niet tevreden over je huidige hosting partij? Sluit je aan bij de ruim 24.000 bedrijven die gebruik maken van de veilige en snelle hosting van Kinsta.

Snelheid

Hoe hoger de snelheid van je website, hoe groter de kans op een goede ranking in Google. En dat niet alleen: je website is gebruiksvriendelijker voor je klanten, wat de conversie een boost kan geven. Voor het realiseren van een lage laadtijd is het essentieel dat je hosting goed geregeld is.

Bij Kinsta ben je verzekerd van razendsnelle hosting. Dankzij het gebruik van het snelle Google Cloud platform beschikt Kinsta over extreem snelle netwerkverbindingen. Ook is de infrastructuur gebouwd op krachtige servers en worden er regelmatig upgrades uitgevoerd om jouw te voorzien van de beste hosting op de markt. Klanten van Kinsta zien prestatieverbeteringen van 30% tot wel 200%! Wil jij ook gebruik maken van de snelle hosting van Kinsta? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Speciaal voor WordPress

De managed hosting van Kinsta is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Hierdoor beschik je over een groot aantal specifieke tools en functies die andere hosting partijen niet bieden. In het gebruiksvriendelijke dashboard kun je data over jouw domeinen analyseren, zoals unieke bezoekers en data transfers. Voor extra inzicht in het debuggen en optimaliseren van je website voeg je je eigen New Relic sleutel toe. Ook maak je in je MyKinsta account gemakkelijk nieuwe staging omgevingen aan om aanpassingen te testen voor ze live gaan.

Goed beveiligde site zonder errors

Websites zijn kwetsbaar voor verschillende soorten aanvallen van buitenaf. Kinsta zorgt dat je site te alle tijde goed beveiligd is, zodat jij met een gerust hart kan gaan slapen!

Uitmuntende klantenservice

Het ondersteuningsteam van Kinsta bestaat uit hooggekwalificeerde WordPress developers en Linux engineers. Geen chats met een robot, maar contact met échte professionals die jou binnen no time kunnen helpen. De gemiddelde reactietijd ligt rond de minuut.

Ook gebruik maken van supersnelle WordPress hosting? Neem dan contact op!