Magento 2 Progressive Web App Ontwikkeling

Een Progressive Web App of PWA gebruikt moderne technologieën en ontwerppatronen om een betrouwbare, snelle en boeiende gebruikerservaring te bieden. Wij bouwen je Magento 2 storefront in PWA en zorgen voor een innovatieve voorsprong op je concurrentie. Zorg voor meer conversie en betere Google rankings.
Magento 2 WPA Shop

Een competitief voordeel met Magento 2 PWA.

Magento 2 Progressive Web Apps zijn ‘the next big thing’.
Mis de bood niet en wees je concurrenten voor met een PWA Shop.

Wat is een Magento 2 PWA shop?

PWA staat voor Progressive Web Apps: een website moet betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk is, op welk apparaat je de website ook bezoekt.

Met een Magento 2 PWA webshop wordt er veel in de browser van de eindgebruiker gedaan, in plaats van dat elke pagina van de server wordt geladen. Hierdoor is er minder druk op de server en is de shop sneller, waardoor de ervaring voor je klant prettiger is. De website doet zich als een native app voor, waardoor het niet nodig is om een aparte iOS/Android app te ontwikkelen.

Een van de voordelen hiervan is dat het mogelijk is om push-notificaties te versturen naar de smartphone van de gebruiker, en dat de webshop offline beschikbaar is. Daarnaast kan de website gebookmarkt worden, waarbij het icoontje op het scherm van de gebruiker lijkt op een app.

Waarom Progressive Web App?

Een Progressive Web App biedt vele voordelen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen om voor PWA te kiezen?
 • Betere vindbaarheid & SEO. Google houdt van PWA sites. Magento in combinatie met PWA zorgt voor een betere vindbaarheid en hogere rankings.
 • Gebruiksvriendelijker & meer loyaliteit. Een PWA site voelt beter aan in gebruik en is geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksgemak. Klanten zullen zich nog eerder thuis voelen op jouw webshop.
 • Meer conversie & omzet. Door een hogere vindbaarheid, meer snelheid en betere gebruikservaring zorg je ervoor dat je meer conversie op je webshop haalt en dus ook een hogere omzet realiseert.
Magento 2 PWA

Betere SEO & meer conversie

Magento 2 in combinatie met een PWA thema is ‘the next big thing’. Wees je concurrenten voor en profiteer alvast van PWA voordelen voor SEO en conversie.

PWA shops hebben meer conversie. Dit komt door de snelle laadtijd, een beter checkout proces en responsive design. Daarnaast is er een verbeterde User Experience (UX) op alle devices en wordt de shop altijd goed weergegeven.

Progressive Web Apps zijn supersnel en zeer mobielvriendelijk, wat belangrijk is voor de mobile first indexing van Google. Dit zijn zaken die Google beloond met een hogere ranking.

Magento 2 Progressive Web App Development

Onze oplossing: Vue Storefront

Onze Magento 2 developers hebben een innovatieve oplossing ontwikkeld voor PWA support. We gebruiken Vue Storefront in combinatie met headless Magento 2.

Vue Storefront is een open-source, standalone Headless, PWA storefront voor je e-commerce bedrijf. Vue Storefront en Magento 2 zijn een perfecte match. Door deze twee te combineren kun je binnen no-time een fantastische storefront creëren en een perfecte e-commerce shop bouwen.

Voor wat betreft SEO, heeft Vue Storefront verschillende supportfuncties zoals SSR (Service Site Rendering) en meta informatie management. Het biedt ook URL ReWrite controls en laat je SEO-vriendelijke URL’s creëren.

Magento 2 Vue Storefront

Magento 2 PWA Voorbeeld

Benieuwd hoe zo’n PWA er in real life uitziet? Kijk mee naar Nederlands eerste PWA Vue Storefront webshop, een primeur in e-commerce land!

Vendic had een webshop die toe was aan vernieuwing, met een back-end die niet goed aansloot bij de wensen en eisen van Meubelplaats. Samen met een Magento ontwikkelaar durfden zij het aan om de nieuwe webshop als PWA te ontwikkelen.

Het eindresultaat van het development traject is een snelle, slimme website met de look & feel van een app en met een krachtige Magento 2 motor.

Magento 2 PWA Development

Onze andere Magento 2 diensten

Magento Migratie

Magento 1 naar Magento 2

Binnenkort wordt de ondersteuning voor Magento 1 stopgezet. Lees waarom je de migratie naar Magento 2 moet maken.

Magento 2 Hosting

Magento 2 Hosting

Met onze geoptimaliseerde Magento 2 hosting via onze partner Byte zorgen we ervoor dat jouw webshop zo snel mogelijk is.

Magento 2 Modules

Magento 2 Plugins Ontwikkelen

Wij ontwikkelen plugins en modules voor Magento 1 en Magento 2. Bekijk er een aantal op de site van Modern Modules.

Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
Sinner
Lensonline

Ontvang een gratis Magento 2 offerte

Benieuwd naar een Magento 2 PWA webshop en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.  Magento 2 Progressive Web App Developer

  Dennis over Magento 2 PWA

  Senior Developer bij Modern Minds

  Met een Progressive Web App maak je de volgende belangrijke innovatieve stap die je nodig hebt als webshop. Op dit moment zal je nog een van de eerste zijn, en dat biedt uitkomsten om de concurrentie te verslaan.

  Ik raad bedrijven aan om een webshop in Magento 2 te laten bouwen en daar direct een PWA storefront aan te koppelen. Je zorgt daarmee voor betere Google rankings en een loyalere klant die eerder zal converteren. De kosten zijn wat hoger dan een ‘normaal’ Magento 2 thema, maar deze investering zal zich ruim terugbetalen.

  dv

  Weten wat een PWA voor jou kan betekenen?

  Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar de mogelijkheden van Magento 2 PWA.