Innovatieve Magento 2 Webshops Bouwen

Een webwinkel op basis van Magento 2 garandeert flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Magento 2 is daarmee verreweg de meest gebruikte software voor webwinkels. Onze developers helpen je bij de bouw van jouw eigen Magento 2 shop.
Magento 2 Webshop Bouwen

Nieuwe e-commerce platform? Kies Magento 2!

Magento 2 is marktleider op het gebied van open source webshop software.
Met Magento zet je in no-time een professionele shop voor je klanten klaar.

Alles-in-één e-commerce pakket

Magento 2 is een webshop systeem waarmee je een professionele webwinkel kunt opzetten en uitbaten.

Op dit moment is Magento in Nederland met ongeveer 41.000 webshops een van de populairste systemen. Dat is niet voor niets. Met Magento zet je snel een uitgebreide webshop neer zonder enorme investeringen te hoeven doen.

Met Magento kun je alles zelf beheren; van hoe je webwinkel eruitziet tot het afhandelen van orders en het inzetten van de marketing voor je webshop. Met verschillende modules kun je de functionaliteiten van je webshop uitbreiden, zodat het precies past bij jouw wensen.

Drie redenen voor Magento 2

Magento 2 biedt vele voordelen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen om voor Magento te kiezen?
  • Magento is Open Source. Magento heeft een wereldwijde community van professionele developers. Een oplossing is dus altijd snel gevonden.
  • Investeringen blijven laag. De Magento community biedt al veel (gratis) modules en oplossingen. Dit betekent dat er minder maatwerk nodig is.
  • Magento is gebruiksvriendelijk en compleet. Magento is gemakkelijk in gebruik en ondersteund jouw bedrijfsprocessen.
Magento Backend

Wij zijn de Magento specialist

Onze Magento 2 developers zijn specialisten in het opzetten van innovatieve webshops die converteren.

Wij helpen bij het ontwerp en de bouw van jouw Magento 2 shop. Met onze best practices zorgen we ervoor dat jouw shop op het hoogste niveau presteert. Onze developers zijn gecertificeerd en ons bureau is partner van Magento.

Magento 2 Experts

Magento 2 Developers

Één van onze Magento 2 shops

Who’s Your Daddy Records is de grootste webwinkel voor platenhoezen in de Benelux. Met onze Magento 2 oplossing zijn ze klaar voor snelle groei.

Voorheen draaide de webshop van WYDR.nl op maatwerk. Helaas zorgde dit ervoor dat uitbreiden steeds moeizamer ging en meer tijd en geld kostte. Op advies van onze experts is WYDR overgestapt naar Magento 2.

Met Magento 2 is de ontwikkeltijd van nieuwe features flink afgenomen. Hiermee is WYDR klaar voor nog snellere groei en kan er gemakkelijker uitgebreid worden naar andere Europese landen.

WYDR

Onze andere Magento 2 diensten

Magento Migratie

Magento 1 naar Magento 2

Binnenkort wordt de ondersteuning voor Magento 1 stopgezet. Lees waarom je de migratie naar Magento 2 moet maken.

Magento 2 Hosting

Magento 2 Hosting

Met onze geoptimaliseerde Magento 2 hosting via onze partner Byte zorgen we ervoor dat jouw webshop zo snel mogelijk is.

Magento 2 Modules

Magento 2 Plugins Ontwikkelen

Wij ontwikkelen plugins en modules voor Magento 1 en Magento 2. Bekijk er een aantal op de site van Modern Modules.

Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
Sinner
Lensonline

Ontvang een gratis Magento 2 offerte

Benieuwd naar een Magento 2 webshop en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.Gratis Offerte

Dennis over Magento 2

Senior Developer bij Modern Minds

Magento 2 is het perfecte e-commerce pakket voor bedrijven die online willen groeien. Door de grote hoeveelheid gratis modules is ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten niet duur. Je hebt geen last van vendor lock-in omdat je gemakkelijk kan switchen naar een andere partij die Magento 2 ook beheerst.

Ik zou Magento 2 aanraden voor bedrijven met een grote product catalogus of voor bedrijven die een systeem nodig hebben waarin professionele backend processen mogelijk zijn zoals logistiek, financieel of order afhandeling. Voor kleinere bedrijven is WooCommerce anders een betere oplossing.

SEO Expert

Weten wat Magento 2 voor jou kan betekenen?

Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar de mogelijkheden van Magento 2.