Magento webshop

Magento webshop

Magento webshop

Het meest flexibele e-commerce platform

Ga voor online succes met een toekomstbestendige en converterende website die eenvoudig te beheren is. Magento 2 is een Content Management Systeem voor webshops van alle soorten en maten. Dankzij de flexibele inrichting is het geschikt voor zelfs de meest complexe producten.

Benieuwd of het platform geschikt is voor jou? Modern Minds adviseert je vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw Magento webshop.

Open source CMS

Magento is een open source CMS, wat wil zeggen dat de broncodes vrij beschikbaar zijn. Dit brengt veel voordelen met zich mee: developers kunnen functionaliteiten ontwikkelen op maat en deze toevoegen aan jouw webshop. Naast de enorme keuze aan bestaande extensies, kun je je online shop dus ook verrijken met custom functionaliteiten. Dit biedt de mogelijkheid om je website helemaal naar wens in te richten.

Is Magento 2 geschikt voor jouw webshop?

Verkoop je online producten en wil je veel vrijheid in de inrichting van producten, categorieën en functionaliteiten? Dan is Magento het perfecte platform voor jouw webshop.

Eindeloze mogelijkheden

Zoals gezegd bestaan er oneindig veel extensies om je Magento webshop mee te verrijken en kun je daarnaast zelfontwikkelde functionaliteiten bouwen. Maar dat is niet alles: Binnen dit platform beheer je meerdere storeviews op een overzichtelijke manier en kunnen duizenden producten aangemaakt worden. Onmisbaar als je een website hebt die beschikbaar is in meerdere talen of als je meerdere domeinen wil beheren. Dit maakt Magento dan ook geschikt voor websites die zich richten op verschillende markten, zoals B2B en B2C en de internationale markt.

Externe integraties

Wil je een externe tool koppelen aan je webshop? Modern Minds voorziet jouw website van de juiste integraties. Van betaalservices tot SAP- en PIM-systemen of koppelingen met je fysieke winkel – alles is mogelijk. Benieuwd welke e-commerce platforms we kunnen koppelen aan jouw shop? Bekijk onze partner pagina voor een overzicht van de integraties die wij doen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!