Modern Minds Logo

Magento
webshop

Magento
webshop

Magento
webshop

Innovatieve Magento 2 webshop voor complete flexibiliteit

Als je op zoek bent naar een flexibel e-commerce platform met veel mogelijkheden dan is Magento mogelijk een goede keuze. Onze web developers zetten in no-time een professionele webshop voor je klaar waar jouw klanten blij van worden. Zo zetten we een uitgebreide webshop voor je neer zonder dat je enorme investeringen hoeft te doen.

Een Magento webshop is zo te bouwen dat het precies aansluit bij jouw wensen. Het platform biedt een complete backend waar je alles in kunt vinden en aanpassen wat je nodig hebt. Magento is gemakkelijk in gebruik en ondersteunt jouw bedrijfsprocessen. Wij zorgen voor de juiste koppelingen en functionaliteiten en daarmee een webshop die voldoet aan verwachtingen.

Op voorsprong met je Magento 2 webshop

Magento webshop bouwen

01

Magento 2 is het e-commerce platform dat verreweg het meeste gebruikt wordt voor webshops. Maar hoezo zou je een Magento webshop willen? Een webwinkel in Magento 2 zorgt voor flexibiliteit, snelheid en efficiëntie. Wij kunnen een Magento webshop bouwen zodat je alles kunt beheren in jouw backend. Van het design tot aan het afhandelen van orders en het inzetten van marketing. Doordat wij de juiste functionaliteiten koppelen sluit een Magento 2 webshop precies aan bij jouw aangegeven wensen.

Magento 2 migratie

02

De ondersteuning van Magento 1 is stopgezet nadat de verbeterde versie Magento 2 uitkwam. Dit vernieuwde e-commerce platform biedt veel meer mogelijkheden, alleen is de migratie naar Magento 2 niet gemakkelijk om zelf te doen. Modern Minds helpt daarom bij het migreren van je modules, maatwerk, templates en klant- en orderdata. Deze overstap maakt je website toekomstproof door de ondersteuning, gebruiksvriendelijkheid en verbeterde performance.

Magento Progressive Web App

03

Een Magento Progressive Web App (PWA) zorgt voor een innovatieve voorsprong op je concurrentie én zorgt voor meer conversie en verbeterde Google rankings. Wij bouwen je Magento 2 storefront in PWA met moderne technologieën en ontwerppatronen voor een betrouwbare, snelle en boeiende gebruikerservaring. Zo helpen wij je om je klanten beter te bereiken en creëren we loyaliteit vanuit je klanten.

Modern Minds als jouw Magento partner

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Magento 2 webshops en hebben voor veel van onze klanten al de bouw in dit uitgebreide e-commerce platform gerealiseerd. Onze kennis die we vanuit onze best practices hebben gehaald zetten we ook in voor jouw webshop. Zo weten wij welke functionaliteiten het beste bij jouw wensen aansluiten en hoe we het design en de backend zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken.

Onze web developers hebben jarenlange ervaring met de bouw van webshops in Magento. Wij hebben shops gebouwd voor vele klanten met meer dan duizenden producten. Benieuwd of Magento 2 een passend platform is voor jouw merk? Onze Magento experts helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil je dat we jouw webshop bouwen?

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!