Marketplaces zijn booming

Marketplaces bieden een enorme potentie binnen E-commerce. Laat door middel van Bol.com en Amazon jouw webshop groeien.

Onze experts staan je bij

Wij staan jou continue bij, van intergratie tot optimalisatie en daarna. Dat is allemaal onderdeel van onze service.

Amazon en Bol.com hebben zich reeds bewezen. Naast deze twee giganten zijn er nog veel meer marketplaces op te noemen. Ebay, Marktplaats, Beslist.nl, VidaXL en meer! Deze marketplaces bieden namelijk ook veel kansen voor jouw bedrijf. Kortom, door het slim inzetten van marketplaces wordt jouw bereik groter. We nemen je met elke stap mee, terwijl wij alles faciliteren wat nodig is om jouw producten beter vindbaar te maken. Hierdoor zul je ook merken dat je een hogere conversie hebt, ook op je eigen website.

Wij helpen je met alles. Of het nou gaat om de account aanvraag, product upload of listing optimalisatie: wij nemen het je uit handen. Daarnaast kunnen wij ook de technische integratie verzorgen met o.a. WooCommerce of Magento 2. Wij kunnen hierin de fulfilment en logistiek implementeren, zodat de koppeling wordt gemaakt met jouw eigen webshops.

verbeter-je-service-middels-customer-journey-mapping

SEO is key binnen Marketplaces

Het gebruiken van SEO is een belangrijke tool om jouw producten vindbaar te maken binnen iedere Marketplace. Met hulp van onze SEO experts komen jouw producten in de spotlights te staan.

Onze Bol.com SEO experts optimaliseren jouw productcontent, waardoor de juiste doelgroepen jouw producten vinden. Zo gebruiken we de zoektrends tool van Bol.com om de daadwerkelijke keywords die bezoekers gebruiken te implementeren in jouw content.

Doordat Bol.com een eigen algoritme heeft is het belangrijk om hier goed op in te spelen. Wij weten precies hoe dit in zijn werking gaat en passen dit toe op jouw producten. Zo zetten we makkelijk stappen richting jouw gewenste resultaten.

SEO bij bol.com

Adverteren op Marketplaces

Adverteren via marketplaces kan enorm bijdragen aan het laten groeien van jouw omzet.

Marketplace advertenties zijn vrij nieuw. Het is in het leven geroepen om extra inkomen te generen voor de marketplace en de adverteerder.

Onze Marketplace Ad experts doen er alles aan om de verdiensten voornamelijk aan jouw kant te realiseren. Door gericht te adverteren krijg je relevant verkeer richting jouw producten. Deze bezoekers zijn al geïnteresseerd in jouw type producten, waardoor er een grotere kans is op afname.

amazon advertising

Het verbeteren van conversies

Door het gehele proces te bekijken optimaliseren wij elke stap binnen jouw verkoopproces.

Van acquisitie tot conversie en referral. Elke stap van de “funnel” lopen wij door.

Veel webshops willen graag een toename aan conversies zien. Door alle marketing strategieën die wij implementeren voor jouw producten, zul je al gauw verschil merken. Wij brengen namelijk jouw USP’s duidelijk over aan de bezoekers en optimaliseren het gehele conversiepad.

Met Cross-Channel Marketing wordt ervoor gezorgd dat terugkerende klanten weer bij je shop bestellen. Door Marketplace Marketing in te zetten krijg je dus meer dan alleen bezoekers. Je zult zien dat je omzet stijgt. Wij benutten graag alle kansen die er voor jouw producten zijn.

conversie optimalisatie

Onze Marketplace talenten

Wil jij actief worden op Bol.com, Amazon of wil je meer informatie? Wij hebben een hoop te bieden.

Amazon Marketing

Boost jouw bedrijf door middel van Amazon. Amazon Nederland heeft zo’n 3,8 miljoen bezoekers per maand, de reach is dus enorm! Amazon is in Nederland nog relatief nieuw.
Het beste moment om in te stappen is daarom ook nu!

Meer informatie

Ben jij er nog niet uit welke Marketplace voor jou de uitkomst biedt?
Laat onze Marketplace experts je adviseren.
Lees verder en vul het contactformulier in.

Modern Minds Team Rotterdam

Bol.com Marketing

Boost jouw bedrijf door middel van Bol.com. Bol.com heeft zo’n 10,5 miljoen bezoekers per maand en is daarmee de marketplace met de meeste Nederlandse/Vlaamse bezoekers.
lift mee op het succes van Bol.com in zowel Nederland als België.

Bereik meer potentiële klanten

Bereik meer potentiële klanten door aan Marketplace Marketing te doen.

Marketplaces biedt veel nieuwe kansen voor verkopers met óf zonder webshops. Je bereikt miljoenen nieuwe klanten, waardoor je vaker gezien wordt. Door deze vorm van Marketing goed in te zetten ziet de gewenste doelgroep jouw producten, wat zorgt voor meer conversies. Integratie en automatisering is hierbij belangrijk, zodat je niet hoeft om te kijken naar voorraad, verkopen en facturatie.

Ontvang een gratis offerte

Benieuwd naar hoe we voor jou Marketplaces in kunnen zetten en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.


    Gratis Offerte

    Ook met jouw producten meer klanten bereiken?

    Kom langs voor een kopje koffie en we vertellen je over marketplaces