Gooi jij geld weg met je Google Ads campagnes?

Ads campagnes beheren is een specialisme dat soms wordt onderschat. Als je niet continu bijstuurt, dan betaal je teveel voor je bezoekers. Sturen op renderend adverteren is daarom onze missie.

Wij zijn gecertificeerd in het werken met Google Ads.

Bereik je klanten met SEA

Wij zijn de online adverteren (SEA) experts uit Rotterdam. Wij laten jouw advertentie campagnes renderen.

Wij helpen je bij het opzetten en inrichten van je Ads (voorheen Adwords) account. Door gebruik te maken van innovatieve marketingacties zorgen we ervoor dat jouw advertenties weinig kosten en veel opbrengen.

Onze experts zijn continu bezig met het bijschaven van campagnes en het beheren van het budget, om het optimale resultaat voor onze klanten te behalen. Door continue te evalueren verbeteren we gericht advertentie campagnes.

Tekst advertenties

Koop je plek bovenaan in de zoekresultaten. Ruim 30% van het zoekvolume vang je hier.

De meest vertrouwde advertentievorm van Google is een structurele bron van verkeer. Door zoekvraag en aanbod bij elkaar te brengen, creëren we bereik. Met onze continue experimenten en bijsturingen zorgen we ervoor dat we de juiste bezoekers naar jouw site krijgen.

Onze mensen sturen op basis van data over conversie, leads, omzet en ROAS. Op die manier optimaliseren we jouw omzet die je met SEA kan behalen, terwijl we de kosten zo laag mogelijk houden.

SEA

Google shopping

Producten direct zichtbaar als advertenties. Shopping krijgt een steeds belangrijkere rol.

Heb je veel producten in je webshop, waar de voorraad en eventueel de prijs telkens van aanpast? Door middel van een “feed” met de actuele prijs en voorraad, kunnen we adverteren op de best presterende producten. Hierdoor kunnen we de aandacht vestigen op optimalisatie in plaats van beheer.

Google Shopping krijgt binnen de zoekresultaten een steeds zichtbaardere plek. Dat betekent dat het belang van dit kanaal steeds groter aan het worden is en van strategisch belang is voor jouw webshop.

Google Shopping

Mobiel adverteren

Meer dan 50% van je bezoekers komt via mobiel. Zorg dat je voldoende zichtbaar bent.

Mobiel is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Het zoekvolume via mobile apparaten is groter dan via andere devices. Daarom is het essentieel om een aparte mobiele strategie te hebben.

Er zijn legio mogelijkheden waarbij jouw website mobiel adverteren kan benutten. Denk hierbij aan locatie gericht adverteren rondom winkels, gebeurtenissen, of speciale bestemmingspagina’s. Wat zou mobiel adverteren voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Mobiel adverteren

Display & Video adverteren

Een groot bereik met video’s en afbeeldingen waarin je een rijkere boodschap kwijt kan.

Display en video adverteren zijn perfecte manieren om veel mensen te bereiken op bijvoorbeeld YouTube. Met name de jongere generatie kijkt geen TV meer maar kijkt vooral video’s op hun smartphone.

Door gebruik te maken van gerichte video campagnes of display advertenties waarbij je gebruikt maakt van beeld, kun je beter een verhaal vertellen richting je doelgroep. Op deze manier creëren we de structureel bewustzijn en interesse in het merk.

Video advertising

Een opbrengst van 5x de inleg

Voor LensGroup halen we consistent een ROAS (Return On Ad Spend) van 5 of hoger.

Modern Minds beheert bij ons in 10 Europese landen de advertentie campagnes. Met onze diverse verschillende formules is het belangrijk dat we sites niet met elkaar laten concurreren, anders wint alleen Google. Door de SEA aanpak van Modern Minds halen we nu een ROAS van minimaal 5. Dat is voor ons een score waar we trots op zijn!”

LensOnline

Ontvang een gratis SEA offerte

Benieuwd naar hoe we jouw advertenties optimaliseren en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.  Gratis Offerte

  Merijn over zijn SEA strategie

  SEA Specialist in Rotterdam

  In mijn online adverteren strategie automatiseren we zo veel mogelijk het dagdagelijks beheer, zodat we tijd over houden om strategisch nog meer uit het budget te halen voor de klant. Zo halen zij het best mogelijke rendement.

  Daarnaast overleg ik altijd met onze SEO experts omdat er een sterke correlatie tussen SEO en SEA strategie zit. Door ze gezamenlijk op te pakken kan je de beste zichtbaarheid creëren.

  Merijn van den Broek Modern Minds

  Meer halen uit je advertentie budget?

  Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw SEA vraagstuk.