Full Service Online Marketing Bureau in Rotterdam

Modern Minds is de eCommerce partner voor bedrijven die online willen groeien. Onze online marketeers helpen je de juiste doelgroep te bereiken met hun datagedreven aanpak.
eCommerce Strategie

E-Commerce Strategie

Met de juiste strategie voor jouw online activiteiten zorg je voor groei. Vervolgens is het tijd om dit in concrete marketingacties om te zetten.

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Op een organische manier zo hoog mogelijk scoren in de Google resultaten. Onze SEO-experts helpen je bij alle aspecten die belangrijk zijn om een goede ranking te behalen.

adverteren

Online Adverteren (SEA)

Behaal meer traffic door te adverteren in Google. Wij optimaliseren bestaande campagnes voor ROI en zetten nieuwe campagnes neer voor een breder bereik.

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Optimalisatie van de sales funnel waarbij we zorgen dat bezoekers ook daadwerkelijk worden omgezet in sales. Wij analyseren aan de hand van best practices, A/B testing & Mouseflow.

Social media marketing kanalen likes

Social Media Marketing

Onze community managers weten het beste hoe je je moet profileren op de online social media kanalen. Ze ondersteunen bij het ontwikkelen van campagne materiaal voor je advertenties.

Content-Marketing

Content Marketing

Het creëren van content kan niet zonder een goed doordachte content marketing strategie. Wij maken blog artikelen, doen seo copywriting, en ontwikkelen videos en afbeeldingen.

Email Marketing

E-Mail Marketing

Door gebruik van MailChimp of Copernica zorgen we ervoor dat je met gepersonaliseerde nieuwsbrieven de hoogst haalbare omzet uit emailmarketing haalt.

Web analytics

Web Analytics

Wij creëren geen bergen met data, maar vinden de speld! In elk bedrijf is er data beschikbaar, maar hoe zet je het in en waarom? Wij helpen klanten met onze data-driven aanpak.

Webshops Bouwen

Webshops Bouwen

Onze developers bouwen webshops in Magento en WooCommerce. Met onze innovatieve technieken zorgen we ervoor dat jij voorsprong behoudt in het online landschap.

Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
sinnerlogo
Lensonline

Waarom Modern Minds?

Als full service E-commerce bedrijf bieden we de oplossingen die jouw bedrijf laten groeien.

 • Je werkt met internet ondernemers. We zijn eigenaar van diverse webshops & startups waardoor we weten welke items bij onze klanten spelen.
 • We trekken samen op met de klant. Klanten zien ons vaak als onderdeel van het interne team omdat we ons als lange termijn partner opstellen.
 • We zijn kritisch, eigenwijs en pragmatisch. Met onze Rotterdamse mentaliteit zijn we open en ambitieus terwijl we praktisch blijven handelen.
 • 1. E-commerce Strategie

  We helpen bij het bepalen van je doelgroep, concurrentie en marktpositie en bedenken de juiste ecommerce strategie voor optimale groei.

 • 2. Technische Realisatie

  Onze developers bouwen professionele webshops, in Magento of WooCommerce, die optimaal converteren voor het beste online resultaat.

 • 3. Online Marketing

  Onze gecertificeerde ecommerce experts werken aan innovatieve online marketing campagnes voor SEO, SEA, email marketing en conversie.

Interesse in onze online marketing diensten?

Kom langs voor een kopje koffie en ontdek wat wij voor de groei van je organisatie kunnen betekenen.