Modern Minds voor Brabant Water

Brabant Water levert drinkwater uit de beste bronnen aan inwoners van Brabant. Ze leveren kwalitatief hoogwaardig water en willen dat graag zo houden. Modern Minds organiseerde voor Brabant Water meerdere interactieve workshops, creëerde een optimale merkbeleving en werkte een nieuwe strategie uit.

Brabant Water website portfolio Modern Minds

Een optimale merkbeleving

De nieuwe strategie en de klantvraag

Voor Brabant Water is het vinden van nieuwe klanten niet mogelijk want je woont in Brabant of je woont er niet. Er knaagde iets bij Brabant Water. Brabant Water wilde meer uit water halen door middel van een betere merkbeleving, hogere klanttevredenheid en een webshop met watergerelateerde producten. Deze producten om de merkbeleving met water in het algemeen en Brabant Water in het specifiek te verhogen. Denk hierbij aan producten als watertellers, waterflessen en watergadgets. Brabant Water wilde haar inwoners plezier laten hebben met water door middel van producten die op de website te koop zouden zijn.

Een alomvattende businesscase van merkbeleving tot RFP

De aanpak van Modern Minds omvatte onder andere meerdere interactieve workshops met verschillende mensen uit verschillende lagen van de organisatie. Tijdens deze workshops is input vergaard en aan de hand hiervan is er een strategie uitgezet voor de webshop. Tevens is er een Requirements Study uitgevoerd en een Request for Proposal gemaakt. Modern Minds voerde het strategische gedeelte uit van de klantvraag. Het resultaat was een kant-en-klare business case voor Brabant Water waarmee zij direct tot actie konden overgaan.

brabantwater logo
Brabant Water kantoor

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.