Modern Minds voor Bringle

Modern Minds heeft voor Bringle een online marketing plan opgezet om bekendheid te creëren en leads te generen voor het nieuwe concept. Bringle is een modern platform waarin webshops zelf fulfilment kunnen regelen.

Bringle

Online marketing campagnes

Bringle is de zusterbedrijf van de specialist in e-commercelogistiek, Make or Buy. Bringle wil bekendheid creëren en leads genereren voor het nieuwe fulfilmentconcept. Het is een logistiek outsource service voor kleine tot middelgrote webshops die fulfilment nu zelfstandig verzorgen.

Om het gestelde doel te behalen, is het van belang dat Bringle branding acties onderneemt in samenloop met online marketing campagnes, die het salesproces vult met leads en nieuwe geactiveerde klanten. Modern Minds voert verschillende marketingactiviteiten uit, waaronder SEA, SEO, content en social media.

De conversies zijn ingericht in Google Analytics om ze goed door te meten. Met onze tools kunnen we de concurrenten analyseren en op slimme wijze met innovaties komen om Bringle naar een hoger plan te krijgen.

Search Engine Advertising

Er is een strak beheerde campagne opgezet, waarbij er op relevante zoekwoorden worden geadverteerd tegen een gezonde cost per lead. Google Ads, Bing Ads en Facebook Ads zijn ingezet om de juiste doelgroepen te vinden en te laten converteren.

Content en Search Engine Optimization

Binnen de tone of voice van Bringle wordt content volledig verzorgt door Modern Minds. Denk aan SEO optimale pagina teksten, advertising landingspagina’s, optimaliseren en uitbreiden van blogs en social media communicatie. Aan de hand van onze tools bepalen we de on-page optimalisaties en verwerken deze direct.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.