Modern Minds voor FormaFast

Al meer dan 5 jaar werkt Modern Minds samen met FormaFast. Modern Minds heeft verschillende diensten geleverd en werkt doorlopend samen met FormaFast. Denk hierbij aan alle diensten die komen kijken bij een webshop. FormaFast helpt klanten om af te vallen door middel van maaltijdvervangers.

Magento Website bouwen formafast Modern Minds

Geoptimaliseerde website voor FormaFast

Responsive webdesign

We zijn trots op de geleverde resultaten en kijken uit naar verdere samenwerking. – Roman Markovski
FormaFast biedt dieetproducten aan maar zij merkten al snel dat het online landschap een landschap is van velen. Daarom schakelde FormaFast de hulp van Modern Minds in. Modern Minds heeft FormaFast geholpen bij hun online vindbaarheid. Een doorslaggevende stap in onze samenwerking was de oplevering van Magento 2 in december 2018. Magento 2 ondersteunt volledig responsive webdesign en kent vele nieuwe technieken.

Betere verkoopcijfers door een betere website

Voor FormaFast ontwikkelden we een gloednieuwe Magento 2 webshop met een modern en nieuw design. Het resultaat van de nieuwe website was dat er meer bestellingen werden geplaatst. Hierdoor steeg de online omzet.

Aantrekkelijke advertenties

Modern Minds ondersteunt FormaFast bij online marketingactiviteiten. We zetten Google Ads campagnes op en geven SEO en conversie optimalisatie advies. Modern Minds zorgt ervoor dat pagina’s hoog worden gerankt in Google. Tevens schrijven onze content medewerkers relevante content, denk hierbij aan een recept voor koolhydraatarme maaltijden of een artikel over afslankshakes.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.