Modern Minds voor Houttuyn

Houttuyn Wellness River Resort is een uniek resort in Suriname. De uitdaging: maak een conversiegerichte website met een optimale user experience die de doelgroep aanspreekt.

houttuyn nieuwe website bouwen Modern Minds

Een conversiegerichte website voor Houttuyn

Kom tot rust in de natuur!

Houttuyn Wellness River Resort is een paradijs voor liefhebbers van natuur, comfort, ontspanning en vrijheid. Een uniek resort in Suriname, aan de rivier en geïnspireerd door de natuur.

Een nieuw design

Alles komt samen in de website die we voor Houttuyn hebben ontwikkeld. Een nieuwe site met een eigen identiteit die aansluit bij de huisstijl van Houttuyn. Het biedt ruimte voor alle faciliteiten en arrangementen en biedt een duidelijke route van informatie verzamelen tot aan het reserveren.

Vergelijk de nieuwe met de oude website van Houttuyn en je ziet een wereld van verschil. Niet alleen qua design maar ook qua functionaliteiten. De website is zo ontworpen om de conversie te verhogen en de beleving van de klant te verbeteren. Meer waardevolle content, zoals vernieuwde overtuigende teksten en meer visuals om de beleving goed over te brengen. Maar ook de call-to-action buttons die bezoekers moeten stimuleren om het contactformulier of reserveringsformulier in te vullen. De nieuwe website is gemaakt in WordPress met de WP Bakery Page Builder plug-in. Dankzij het flexibele CMS systeem kunnen ze in de toekomst vanzelfsprekend zelf content wijzigen.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.