Modern Minds voor Louis Belgium

Louis Belgium is een brillenmerk gevestigd in België. Ze wilden graag een nieuwe webshop met verbeterd design dat paste bij hun merk. Modern Minds heeft de website vernieuwd en heeft voor het design samengewerkt met reclamebureau The Crazy Ones. Bij het vernieuwen van de website is er ook een verbeterd bestelproces ontwikkeld.

Louis Belgium website bouwen Modern Minds

Website ontwikkeling voor Louis Belgium

Louis Belgium is een trendy brillenmerk uit België. De Belgische brillen worden wereldwijd verkocht in vele landen. In elk continent zijn de unieke designs te vinden. Ze ontwerpen de brillen voor iedereen; zo zitten er excentrieke designs bij, maar ook juist introverte. Daarbij zijn de brillen van kwalitatief materiaal en worden ze lokaal ontwikkeld. Je kunt met Louis Belgium stijlvol brillen dragen, terwijl ze toch zeer betaalbaar zijn.

Een nieuw design voor de website

Om te zorgen dat het design van de website goed aansluit bij het brillenmerk, is er een nieuw websitedesign gemaakt. Het was belangrijk dat de website net zo’n unieke uitstraling kreeg als de unieke brillen. Dit heeft Modern Minds in samenwerking met reclamebureau The Crazy Ones gedaan. De website heeft nu sprekende kleuren en ziet er trendy uit. Zo is het geheel in stijl met hun brand, wat zorgt voor een sterker merk.

Het verbeteren van het bestelproces

Niet alleen was een nieuw design belangrijk, ook het bestelproces was aan vernieuwing toe. Ons development team heeft het bestelproces verbeterd, waardoor de klantervaring ook is verbeterd. Het is nu makkelijker voor opticiens wereldwijd om de brillen via de website te bestellen.

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.