Een verbeterde website voor Make or Buy

Make or Buy en Modern Minds zijn al sinds 2009 partners van elkaar. Make or Buy is een logistieke provider voor e-commerce bedrijven, retailers en webwinkeliers. Aan het einde van 2017 gaf Make or Buy aan dat hun website toe was aan verbetering. Modern Minds greep dit aanbod met beide handen aan.
make-or-buy-modern-minds

Meer leads, conversie-optimalisatie en leads

Modern Minds maakte allereerst een logischere, betere website voor Make or Buy, de oprichters van Bringle met dynamische content. Tevens is de website voorzien van technische optimalisaties op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. De structuur van de website werd eveneens aangepast. Daarnaast voerde Modern Minds conversie-optimalisatie uit, oftewel Conversion Rate Optimization. Dit resulteerde in meer leads. Als derde voerde Modern Minds een bezoekersanalyse uit op de website over hoe klanten zich gedragen op de website. Als vierde zorgde Modern Minds ervoor dat er op iedere pagina een CTA kwam. Ten slotte heeft Modern Minds het offerte-formulier versimpeld waardoor de drempel om dit formulier in te vullen verlaagde.

Een stijging van 500% in het aantal leads en offerte-aanvragen

Deze inspanningen hebben geleid tot een hogere ranking in Google en een stijging van 500% in het aantal leads en offerte-aanvragen. Modern Minds heeft er ook voor gezorgd dat Make or Buy in de toekomst voorzien is van marketing. Zo heeft Modern Minds Google Search Console ingericht, Google My Business geupdate en advies gegeven over het gebruik van Social Media.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.