Meer Verkopen Met Je Webshop

Er is veel geschreven over online marketing en e-commerce. Vaak is het niet de theorie, maar praktische details die het verschil maken tussen meer en minder omzet. In samenwerking met Frankwatching hebben we juist deze, nergens anders beschreven pareltjes op een rijtje gezet.
meer-verkopen-met-je-webshop

Boek lancering samen met Frankwatching

Er is veel geschreven over online marketing en e-commerce. Vaak is het niet de theorie, maar praktische details die het verschil maken tussen meer en minder omzet. Wij hebben juist deze, nergens anders beschreven pareltjes op een rijtje gezet. Ons boek bundelt 50 tips die voor iedere webshopeigenaar van belang zijn.

Zaken die nergens worden uitgelegd en vaak uren Googlen kosten, worden in korte, behapbare stukken beschreven. De online marketingblog Frankwatching heeft deze paperback samen met ons uitgebracht.

Heb je het gevoel dat je met je webshop niet alle kansen benut? Genereer meer bezoekers, meer klanten en meer omzet door de tips in dit boek in de praktijk te brengen. Vandaag in actie komen, betekent morgen meer verkopen!

Roman Markovski en Dennis Vreeke van Modern Minds zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops en het adviseren op het gebied van eCommerce, online marketing en conversie.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

frankwatching-240x114

Ook nieuwsgierig?

Bestel de paperback op de site van Managementboek.nl.
We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.