Professionele oplossingen voor jouw website

Modern Modules is onderdeel van Modern Minds en biedt professionele eCommerce plugins voor Magento en WordPress. De missie van Modern Modules is om unieke plugins te leveren aan iedereen die meer uit zijn website wil halen. Op die manier is iedere websitebeheerder in staat om meer winst te genereren.
modern-modules

Perfectie en gemak

We hebben een one click install oplossing gemaakt vanuit extensies in Magento en plugins in WordPress. De plugins en extensies die bij Modern Modules verkrijgbaar zijn zorgen voor een optimalisatie van webshops. Bedrijfsprocessen worden vergemakkelijkt en geperfectioneerd. Het onderling verbinden van producten, bestellingen, prijzen en dergelijke gebeurt aan de hand van integratie met Magento.

Magento 2 modules

Aangezien Magento 2 steeds populairder wordt, heeft Modern Modules Magento 2 modules ontwikkeld. De nieuwe versie levert snelle en kostenbesparende oplossingen voor zowel B2C en B2B. Vanuit Woocommerce hebben wij de voorraad van Bol.com gesynchroniseerd door middel van een Magento plugin. Modern Modules is net als Sunchargers.eu een in-house concept.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.