Online Marketing voor Proday

Voor Proday proteïne dieet ontwikkelden wij een webshop en creëerden wij de content voor op de webpagina. Om meer klantbinding te waarborgen, hebben we extra ingezet op SEO en SEA, waardoor klanten persoonlijk worden benaderd als ze zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast hielpen we bij Adwords en online marketing om te zorgen voor meer online verkopen.
proday-proteinedieet-banner

De groei van online omzet versnellen

Modern Minds heeft voor Proday verschillen marketing activiteiten uitgevoerd. Zo hebben we ons bezig gehouden met de bouw van de nieuwe website in Magento 2, hebben we ons gericht op het optimaliseren van SEO, SEA en contentmarketing. Hieronder valt het schrijven van content op de website zoals blogs, recepten en landingspagina’s. Ons SEA team heeft geholpen bij het opzetten van Google Ads, en Bing Ads.

Strategische content en SEA strategieën

Proday is succesvol eiwitdieet voor wie wilt werken aan een gezonder lichaam en een gezondere levensstijl. Anno 2020 is Modern Minds nog steeds partner van Proday. Wij streven ernaar om wekelijks te monitoren waar we de resultaten nog kunnen verbeteren op het gebied van SEO en SEA om zo de vindbaarheid van de website te verhogen en uiteindelijk te zorgen voor meer conversie.

Overzetting naar Magento 2 voor optimale resultaten

In november 2018 is de overzetting naar Magento 2 begonnen. Wij kijken uit naar de toekomst waarin wij samen met Proday nog meer mooie resultaten zullen boeken.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.