Online marketing voor Protislank

Protislank helpt mensen met het bereiken van een gezondere levensstijl. Dit doen ze door een proteïne dieet aan te bieden. Protislank is partner geworden van Modern Minds nadat Protislank werd overgenomen. In de periode die volgde heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling gemaakt waardoor ze nu tot één van de topaanbieders van het proteïne dieet behoren.

Online marketing verzorgen voor Protislank

In de afgelopen jaren heeft Modern Minds verschillende online marketing activiteiten uitgevoerd voor Protislank. De website is door ons gebouwd en geoptimaliseerd. Daarbij pakt Modern Minds doorlopend de content marketing op. Ook zet ons SEA team Google Ads en Microsoft Ads campagnes voor Protislank op. De samenwerking houdt niet daar op. We denken veelal mee aan alle manieren waarop de online marketing van het proteïne dieet bedrijf verbeterd kan worden.

Goede communicatie en samenwerking

We werken al jaren samen met Protislank, waarbij zij nog altijd tevreden zijn met de resultaten die Modern Minds voor ze weet te behalen. We begrijpen elkaar goed en bereiken een goede samenwerking doordat we duidelijke met elkaar communiceren. Daarbij komen we altijd op één lijn terecht. De samenwerking heeft geresulteerd tot een enorme groei in omzet en naamsbekendheid. Ook leveren we een gezonde marketing mix op.

Overzetting naar Magento 2 voor een verbeterde website

Om het succes van Protislank nog verder uit te bouwen, zijn we in november 2018 begonnen met het overzetten naar Magento 2. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen de backend makkelijker werkt, maar ook dat de website voor optimale resultaten zorgt. We hopen dat we nog vele jaren met Protislank zullen werken, waarin we steeds goede resultaten blijven behalen. Op dit platform is Protislank bij uitstek klaar om koolhydraatarme producten en het proteïne dieet aan te bieden aan de consument.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.