Top notch software voor Sana Commerce

Sana Commerce is een business to business e-commerce bedrijf dat feilloos webshop software integreert met Microsoft Dynamics en SAP. Sana Commerce kwam met de vraag of Modern Minds integratie met Marketo wilde verzorgen eveneens als hoge ranking in Google.

Klantwensen in kaart gebracht

Een team van vier gedreven werknemers is begonnen met het in kaart brengen van de wensen van de klant aan de hand van twee grote workshops. De resultaten van de workshops vormden de leidraad voor de website. Daarnaast is er met sprints en tussentijdse evaluaties gewerkt. Zo werden tussentijdse ideeën van de klant verwerkt als nieuwe input voor verdere ontwikkeling. De integratie met Marketo verliep samen met Oekraïense collega’s van Modern Minds.

Integratie met verschillende software

Sana Commerce wilde integratie met Marketo, een marketing automation software. Naar aanleiding van de workshops en het uitgeschreven plan heeft Modern Minds verschillende plugins en uitbreidingen gebouwd om integratie met Marketo mogelijk te maken. Daarnaast heeft Modern Minds ervoor gezorgd dat Sana Commerce hoog werd gerankt in Google. Ten slotte heeft Modern Minds er ook voor gezorgd dat de software geïntegreerd is met Hubspot.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.