Creatieve content voor Sukrin

Sukrin biedt 100% natuurlijke, koolhydraatarme, kant-en-klare mixen en suikervervangers aan voor een gezonde lifestyle. Sukrin maakt het mogelijk om maaltijden te verrijken met gezondere producten ongeacht het dieet dat je volgt. De producten zijn tevens geschikt voor mensen met diabetes. Modern Minds creëert alle content en seo-gerelateerde activiteiten.

Beheren van Social Media kanalen

Modern Minds is actief beheerder van de social mediakanalen. Hierbij valt te denken aan het inplannen van social media posts op verschillende kanalen, het ontwikkelen van de posts, het schrijven van de content en interactie aangaan met de klanten. Ten slotte schrijft Modern Minds lekkere, gezonde recepten en helpt Modern Minds Sukrin bij het optimaliseren van de website.

Nieuwe website

De website is gemigreerd naar Magento 2. De overstap van Joomla naar WordPress wordt verzorgd door Modern Minds. Het resultaat is een geoptimaliseerde website worden waar functionaliteit en creativiteit samenkomen. Daarnaast heeft Modern Minds Sukrin ondersteund op de gezondheidsbeurs en zijn meerdere samenwerkingen tot stand gekomen met foodbloggers.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.