Modern Minds voor Xserius

Xserius is een bedrijf dat veiligheidsapparatuur levert waaronder beveiligingscamera’s en infraroodlampen. Xserius is werkzaam in verschillende branches om optimale veiligheid te waarborgen. En wat is de meerwaarde van een security distributeur zonder beveiligde webshop?

XSerius website portfolio Modern Minds

Optimale veiligheid voor Xserius

Een snelle webshop

Xserius vroeg Modern Minds om een webshop te bouwen in Magento 2. Destijds stond Magento 2 in de kinderschoenen en was dit een van de eerste projecten gebouwd in Magento 2. De software had in die tijd nog weinig naamsbekendheid. Desondanks nam Modern Minds de uitdaging aan en ging er tegenaan. Het resultaat was een mooie, snelle en veilige webshop. Tevens heeft Modern Minds technische SEO en content gemaakt voor Xserius en een uitgebreide offertemodule gemaakt. Met deze module kunnen resellers van producten makkelijk een offerte opmaken voor klanten.

Integratie met software AFAS

Naast het feit dat Xserius als een van de eerste een webshop in Magento 2 had, heeft Modern Minds ook software AFAS geïntegreerd. Dit was een van de meest complexe trajecten die Modern Minds had verricht. Modern Minds heeft dit gedaan door het bouwen van een stuk middleware dat verschillende velden kon mappen tussen Magento 2 en AFAS. Tenslotte heeft Modern Minds een deel van het bestelproces in Magento 2 vervangen met een eigen bestelproces dat real time gekoppeld was aan AFAS.

Xserius logo

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.