This content has been archived. It may no longer be relevant

Redesign

Redesign

Redesign

Wij zorgen voor een passend redesign van je website

Misschien is je website verouderd, past je huidige design niet meer bij waar je als merk voor staat of heeft je merk een rebranding gehad. Het zijn allemaal redenen om te kiezen voor een redesign van je website, maar wel met hetzelfde doel; een website die volledig bij jouw merk aansluit. De website designers van Modern Minds hebben talloze redesigns uitgevoerd, waarbij ze rekening houden met de bestaande data.

Onze design en development experts helpen je bepalen wat de beste strategie is voor het maken van een redesign voor jouw website. Wij bepalen of een volledige redesign nodig is of dat je met een simpele refresh ook je doel al bereikt. We gebruiken de bestaande data om in te zien hoe de huidige doelgroep de website gebruikt en nemen dit mee in jouw nieuwe ontwerp.

Waar wij rekening mee houden bij een redesign

Modern Minds ontwikkelt een redesign op maat om doelen te behalen

Wanneer we een redesign voor je ontwikkelen vinden we het bij Modern Minds belangrijk om ook werkelijk je doelen te behalen. We bespreken wat jij verwacht van een redesign, bepalen samen of dit de juiste richting is en ontwikkelen een design dat bij je wensen past. In dit design verwerken we elementen om de opgestelde doelen te behalen.

Zou jij ook eens de mogelijkheden willen weten voor een redesign? Onze designers en developers bespreken graag welke richtingen je op kan met jouw merk. Wij gaan dan voor je aan het werk om jouw website weer volledig te laten aansluiten op waar jij als merk voor staat.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil jij een redesign voor je website?