Haal jij genoeg omzet uit je social media?

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We scrollen, liken, taggen en delen veel op een dag. Wij creëren de juiste strategie voor jouw doelgroep.

Interactie met jouw doelgroep?

Social media marketing geeft je de mogelijkheid klanten te vinden en aan je te binden. Maar val jij genoeg op?

We houden je social media kanalen actueel en sturen bij waar er kansen zijn. Samen bouwen we een community rondom je merk, die de interactie met je merk graag aangaat. Wij zijn experts in Facebook, YouTube, Snapchat en Instagram.

Benieuwd naar onze expertise? Modern Minds houdt de nieuwste social media marketing technieken in de gaten, om gelijk kansen te benutten. Wij zorgen voor up-to-date social media kanalen. Helpen je de juiste doelgroep te bereiken en bouwen funnels die ze converteren naar betalende klanten.

Social media marketing kanalen likes

Social Media Advertising

Het opzetten van winstgevende advertenties vergt de juiste visuals, teksten, doelgroep-selectie en landingpages.

Door ze op het juiste moment op het juiste kanaal jouw aanbieding te laten zien, kunnen we bereik creëren en omzet genereren. Advertentie mogelijkheden via sociale netwerken geeft veel kansen om klanten aan je bedrijf te binden. Wij zorgen voor een juiste strategie en converterende social advertenties.

We zijn expert in het bouwen van converterende funnels op Facebook of Instagram advertenties die perfect aansluiten bij jouw doelgroep.

Facebook-Carousel-Ads

Community Management

Communities op Facebook of Instagram kunnen zorgen voor een trouw publiek die aansluit bij jouw bedrijf.

Facebook groepen, forums en Instagram hashtags, allemaal zijn het voorbeelden van hoe mensen zich verenigen online. Gelijkgestemden gaan met elkaar in discussie en wisselen kennis uit. Een community ontstaat echter niet altijd uit zichzelf en soms is het nodig leven in de brouwerij te houden.

Onze community managers helpen je hierbij. Door actief de discussie te leiden of de juiste content te plaatsen in de community zorgen we voor een trouw publiek.

Community Management

Een verzesvoudiging van het aantal volgers

NovaShops is een begrip geworden op social media dankzij social media marketing.

Dankzij onze samenwerking met Modern Minds zien wij een enorme stijging in het aantal likes en volgers. Het aantal volgers is verzesvoudigd. Daarnaast heeft Modern Minds meerdere succesvolle Facebookcampagnes gerealiseerd. Dit zien wij duidelijk terug in onze omzetresultaten. Waar we ook erg enthousiast mee zijn, is de online community die is opgericht door Modern Minds, genaamd Samen slank, samen sterk. Dit heeft een extra dimensie toegevoegd aan de belevenis van het merk. Iedere dag krijgen we nieuwe volgers en nieuwe leden in de community.”

 NovaShops

Ontvang een gratis offerte

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf promoten op social media en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.Gratis Offerte

Demi over Social Media

Social Media expert bij Modern Minds

Als social media expert vind ik het belangrijk om op strategische wijze te kijken naar de social media kanalen van jouw organisatie. Zo kijk ik wat er nog te winnen valt en zorg ik voor de juiste look & feel zodat de doelgroep de organisatie makkelijk weet te herkennen.

De social media experts van Modern Minds zorgen voor het beheer van de bedrijfspagina. Dit kunnen we versterken met advertenties gericht op jouw doelgroep. Voor veel merken is social een niet te verwaarlozen omzetbron! Neem contact met ons op zodat we meteen aan de slag kunnen met de social media van jouw organisatie.

Demi

Meer uit je social media halen?

Kom langs voor een kopje koffie of thee en laten we jouw nieuwe social media strategie bespreken!