This content has been archived. It may no longer be relevant

Technische
support

Technische
support

Technische
support

Veilige, up to date en snelle website

Met de technische support van Modern Minds is jouw website beschermd en up to date.

Wij vinden technische ondersteuning voor jouw website belangrijk. Door het monitoren en updaten van je website blijft deze veilig tegen cybercrime aanvallen en gebruik je altijd de nieuwste versie van de gebruikte technieken op de website.

Ontzorgen en persoonlijk contact. Daar gaan wij voor, ook met onze technische support. Wij zorgen ervoor dat jouw website alle laatste updates geïnstalleerd heeft, beheren de functionaliteit en monitoren dagelijks calamiteiten. Zo houden we je website up and running.

Update management

Het regelmatig updaten van de programma’s die gebruikt zijn voor je website verbeteren de functionaliteit van je website, maar beschermen je website ook tegen beveiligingslekken.

Technisch
beheer

Wij kunnen je website beheren en zorgen voor een veilige en snelle web hosting, stellen je DNS-server in en zorgen ervoor dat je website onderhouden blijft.

Functioneel beheer

Je website moet functioneel en makkelijk te gebruiken zijn. Wij stellen de juiste software settings waardoor je website makkelijk in gebruik is en aan jouw wensen voldoet.

Calamiteiten monitoring

Modern Minds monitort je website en spoort calamiteiten op voordat ze zich voortdoen. Vervolgens leren wij van deze calamiteiten en lossen ze op, ook voor in de toekomst.

Optimale
hosting

Met ons hosting platform blijft jouw website up to date, veilig en supersnel. Wij stellen je hosting af op je e-commerce platform voor de beste resultaten.

Ontdekken wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact op!

Voor, tijdens en na de ontwikkeling van je site

Het team van Modern Minds kan op elk moment bijspringen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites en weten dus precies wat hierbij komt kijken. Zo kunnen we een goed beheer van de site zelfs al voor en tijdens de ontwikkeling van je site toepassen. We stellen de juiste settings in voor de beste bruikbaarheid van je software.

Natuurlijk helpen we je ook na de ontwikkeling van je site. Dan monitoren we hoe het er met je website aan toe gaat en of we in moeten grijpen bij mogelijke calamiteiten. Doordat we dit al tientallen jaren doen weten we waar we op moeten letten en passen deze kennis al vooraf toe om problemen te voorkomen.

Technische ondersteuning van een professioneel web development bureau

Een web development bureau kan je verder helpen waar jouw ICT kennis ophoudt. Bij Modern Minds weten we wat er belangrijk is om jouw website veilig te houden tegen cyber aanvallen, maar ook hoe we je website zo goed mogelijk laten presteren.

We ontzorgen ook jou graag met onze technische support voor jouw website. Dan nemen we samen je wensen door en bieden een passend pakket waarmee onze web developers jou kunnen ondersteunen.

Wat ze over ons zeggen

Wat ze over ons zeggen

Kennismaken? Neem dan contact op!