Trusted Shops

Sinds de coronapandemie is online bestellen voor steeds meer consumenten de standaard worden. Als webwinkel blijft het dan ook ontzettend belangrijk om jezelf te onderscheiden en vertrouwen te wekken bij potentiële klanten. Naast het beste product en service hechten online consumenten waarde aan zekerheid. Hoe vaak hoor je wel niet over missers van webshops waarbij de klant nooit meer iets bij dezelfde shop bestelt én andere bezoekers afschrikt met een slechte review. Iets van je natuurlijk niet wil als webwinkel!

Kopen draait om vertrouwen: de koper heeft vertrouwen in jouw product en service. Het gaat erom dat jij als brand op voorhand de zekerheid geeft dat een bestelling in goede handen is. En gaat er onverwacht toch iets mis? Dan wil de klant garantie dat hij zijn geld terugkrijgt of snel een nieuw product ontvangt.

Waarom zou ik mijn webshop aansluiten bij Trusted Shops?

Veel webshop eigenaren zullen beamen dat het creëren van vertrouwen bij nieuwe klanten een lastige opgave is. De klant weet immers niet hoe goed de webwinkel zijn zaken regelt en afspraken nakomt. Met de Trustbadge zorgt Trusted Shops ervoor dat een klant altijd 100% zekerheid heeft. Hoe? Aan de hand van echte klantbeoordelingen en gratis kopersbescherming tot €2.500.

Echte beoordelingen op elk platform

Trusted Shops werkt met een ‘gesloten’ systeem, wat wil zeggen dat alleen echte klanten een beoordeling kunnen plaatsen. Alle reviews worden gecontroleerd en verwijderd als deze niet klopt, waardoor je geen last hebt van irrelevante beoordelingen.

Om te zorgen dat klanten reviews achterlaten is de drempel om te beoordelen zo laag mogelijk gehouden. De consument beoordeelt slechts op 3 punten, namelijk product, levering en service. Hierdoor haal je meer reviews binnen dan met andere systemen. Het uitsturen van een beoordelingsverzoek gaat geheel automatisch en levert jou of je team dus geen extra werk op. De verzoeken zijn volledig naar wens aan te passen om aan te sluiten op jouw brand.

Wil je ook graag een goede reputatie op andere platforms? Met Trusted Shops kun je de binnenkomende reviews automatisch plaatsen op verschillende plekken, bijvoorbeeld Google My Business.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over hoe je jouw webshop van een veilig keurmerk voorziet en daarmee zekerheid biedt aan jouw klanten? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek met Trusted Shops!