Web hosting

Web hosting

Web hosting

Optimale hosting voor een hoge snelheid

Het gebruiken van een snel hosting platform maakt een groot verschil in de performance van je website. Het is dan ook belangrijk om hosting te kiezen die goed aansluit op jouw wensen en behoeften. Maar hoe weet je welke hosting geschikt is voor jou?

Modern Minds helpt je graag met het maken van de juiste keuze. We bieden hosting aan die is afgestemd op jouw e-commerce platform, zodat jouw website optimaal presteert. Of je site nou runt op Magento of WordPress. Als partner van Kinsta en Hypernode sluiten we je eenvoudig aan op een snelle en betrouwbare server.

1

Snel

Een optimaal hosting platform maakt jouw website een stuk sneller. Daarmee verbeter je jouw positie in zoekmachines en het gebruiksgemak voor je klanten.

2

Betrouwbaar

Onze hosting is meer dan een parkeerplaats voor jouw data. Je bent verzekerd van een SSL-certificaat en continue bescherming tegen datalekken & cyberaanvallen.

3

Up-to-date

Voorzie jouw website van een hosting platform dat altijd meegaat met de nieuwste technische optimalisaties. Zo ga je mee met de tijd en ben je je concurrent een stap voor.

Duurzaamheid met groene hosting

Datacentrums kunnen een grote milieu-impact hebben door hun grote energieverbruik. Modern Minds kiest bewust voor groene hosting platforms die draaien op hernieuwbare energie. Onze partners dragen bij aan een duurzamere wereld door te werken met cloud providers die draaien op 100% groene energie. Meer weten? Lees over de groene hosting van Kinsta en Hypernode.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!