Modern Minds Logo

Web hosting

Technische
support

Web hosting

Geoptimaliseerde hosting volledig toegespitst op de performance van jouw site

Ons hosting platform is meer dan een parkeerplek voor jouw data. Onze geoptimaliseerde web hosting zorgt ervoor dat je de beste prestaties uit jouw website haalt. Wij combineren snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid en het up to date houden van je website op een cloudinfrastructuur waarbij jouw performance centraal staat.

Wij bieden hosting aan dat is afgestemd op jouw e-commerce platform. Dat wil zeggen dat de optimalisaties zo goed mogelijk zijn uitgevoerd om jouw website goed te laten presteren. Je hebt geen kennis nodig van online servers, aangezien Modern Minds ervoor zorgt dat je website altijd bereikbaar is.

Web hosting platform voor elke website

1.

Snel

Ons hosting platform heeft een snelle server en met onze geoptimaliseerde hosting maken wij jouw website een stuk sneller. Daarmee verbeter je jouw online positie in de zoekmachine en het gebruiksgemak voor je klanten.

2.

Veilig

Wij slaan je data veilig op en zorgen ervoor dat je beschermd bent tegen data lekken en cyber aanvallen. Wij regelen jouw SSL-certificaat en hebben een supportteam dat jouw web hosting in de gaten houdt.

3.

Up to date

Onze hosting is altijd up to date. Daarmee is je site niet alleen veilig, maar gaat het ook altijd met de nieuwste technische trends mee. Wij implementeren continu verbeteringen dat rechtstreeks zorgt voor betere resultaten op jouw site.

4.

Betrouwbaar

Als merk is het ontzettend belangrijk dat je website of online shop goed werkt. Wij minimaliseren de downtime van je website en stellen de hosting af op jouw e-commerce pakket voor de beste prestaties.

Twee keer snellere website dankzij Modern Minds web hosting

Bij Modern Minds zijn we thuis in e-commerce. Wij weten daarom dat er een sterke relatie is tussen de snelheid van een website en de kans op conversie. Niet alleen omdat je de vindbaarheid van je website ermee vergroot, maar ook doordat je website fijner is om te gebruiken. Daarom streven wij er bij Modern Minds naar dat je website tenminste twee keer zo snel is dan de gemiddelde website.

We maken ook jouw website graag sneller, veiliger en up to date met onze web hosting. Wij onderzoeken welke hosting opties het beste aansluiten bij jouw site om zo ook jouw merk online beter te laten presteren.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil je dat we ook jouw webshop versnellen?

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!