Webshop beveiliging en cybersecurity

Cybercrime aanvallen kunnen schade toebrengen aan de beschikbaarheid van systemen. Datalekken als gevolg van succesvolle hacks kunnen leiden tot verlies van vertrouwelijke informatie. Ransomware tast bestanden aan. Met onze cybersecurity diensten zorgen we ervoor dat je bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.

webshop beveiliging cybersecurity

Zorg ervoor dat je site en klantdata veilig blijft

Cyberveiligheid wordt steeds belangrijker door toenemende aanvallen van online criminelen.
Als bedrijfseigenaar heb je de verplichting je hier tegen te wapenen.

Online beveiliging belangrijker

Afgelopen jaar zijn ruim 8.000 datalekken gemeld. Ruim 3% van de Nederlanders heeft te maken met online fraude.

Met de invoer van de Europese Wetgeving AVG en de meldplicht datalekken bij College Bescherming Persoonsgegevens is het nu nog belangrijker geworden om je preventief te beveiligen tegen aanvallers van buitenaf.

Modern Minds kan helpen om jouw cybersecurity op orde te krijgen. Wij scannen je website en server op lekken en vertellen je hoe je jouw organisatie kan beschermen.

Security Scans & Audits

Met onze veiligheidsscans en security audits zorg je ervoor dat je proactief naar je online bescherming kijkt.

Met onze security audits kunnen we periodiek kijken of er kwetsbaarheden in jouw webshop, servers of organisatie zitten. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je webshop veilig blijft en hackers niet als eerste jouw kwetsbaarheden vinden.

Door het uitvoeren van penetration testen proberen we te infiltreren in jouw infrastructuur. We spelen de rol van de hacker, maar zorgen dat we geen schade achterlaten. Achteraf rapporteren we onze aanbevelingen.

Cybersecurity Advies

Weten waar je moet beginnen om jouw organisatie veilig te maken? Wij helpen je een veiligheidsplan op te stellen.

We kijken naar alle aspecten die belangrijk zijn voor je organisatie. We geven training aan je personeel en presenteren een veiligheidsplan dat alle aspecten binnen de organisatie doorligt.

We kijken niet alleen naar jouw website of servers, maar we nemen ook andere aspecten onder de loep zoals wachtwoord en user-policy, bescherming van je wifi-netwerk, updaten van je workstations, social engineering, en DDOS aanvallen.

cybersecurity advies rotterdam

Veiligheids Patches & Updates

Je website software dien je up-to-date te houden om te zorgen dat kwaadwillende geen kwetsbaarheden vinden.

Om WordPress en Magento veilig te houden dien je regelmatig updates uit te rollen op je website. Met ons maandelijkse onderhoud zorgen wij ervoor wat jouw website altijd up-to-date is en niet kwetsbaar is voor aanvallen.

Wij bieden diverse onderhoudscontracten voor WordPress en Magento. Daarmee hoef je je niet zorgen te maken over je server en applicatie, wij zorgen dat alles veilig en snel blijft draaien.

Ook beveiligen tegen aanvallen van buiten?

Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar onze cybersecurity diensten.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.