Webshops Bouwen

Onze developers bouwen professionele webshops, in Magento of WooCommerce, die optimaal converteren voor het beste online resultaat. Onze web development tak maakt gebruik van innovatieve technieken voor de beste gebruikerservaring.

Ben jij benieuwd welk e-commerce platform het beste bij jou aansluit? Lees dan hieronder wat wij daarin kunnen betekenen.

Webshops Bouwen

Nieuwe e-commerce platform? Welke kies je?

Zowel Magento 2 als WooCommerce zijn goede opties voor een nieuwe webshop. Modern Minds adviseert welke optie voor jou het meest geschikt is en help je bij de bouw van je nieuwe webshop.

WooCommerce of Magento?

Magento 2 is vaak een professionelere optie dan WooCommerce. Meestal is Magento 2 de beste keuze.

Bij het kiezen tussen deze twee open source systemen wordt Magento 2 vaak als het meest professioneel gezien. Magento 2 webshops zijn duurder om te ontwikkelen, maar hebben ook meer functionaliteit. Webshops waarbij veel product en catalogus informatie beschikbaar is moeten voor Magento 2 kiezen. Backend processen zoals order-afhandeling en klantenservice zijn beter.

WooCommerce is echter geschikt voor kleinere organisaties met iets minder budget. Daarnaast raden we WooCommerce aan voor webshops met een klein assortiment en simpele catalogus. WooCommerce is SEO vriendelijker, kost minder geld en bezit een betere content editor.

woocommerce-webshop-bouwen

WooCommerce Webshops

We bouwen professionele WooCommerce webshops met gebruiksvriendelijke content beheer.

Wij helpen bij het ontwerp en de bouw van jouw WooCommerce shop. Met onze best practices zorgen we ervoor dat jouw shop op het hoogste niveau presteert. We zorgen ervoor dat alles zo is opgebouwd dat je zelf alle content gemakkelijk kunt beheren.

Magento 2 Webshops

Onze Magento 2 developers zijn specialisten in het opzetten van innovatieve webshops die converteren.

Wij helpen bij het ontwerp en de bouw van jouw Magento 2 shop. Met onze best practices zorgen we ervoor dat jouw shop op het hoogste niveau presteert. Onze developers zijn gecertificeerd en ons bureau is partner van Magento.

Één van onze Magento 2 shops

Who’s Your Daddy Records is de grootste webwinkel voor platenhoezen in de Benelux. Met onze Magento 2 oplossing zijn ze klaar voor snelle groei.

Voorheen draaide de webshop van WYDR.nl op maatwerk. Helaas zorgde dit ervoor dat uitbreiden steeds moeizamer ging en meer tijd en geld kostte. Met name om deze reden heeft WYDR ervoor gekozen om door ons een gloednieuwe Magento 2 webshop te laten ontwikkelen.

Met Magento 2 is de ontwikkeltijd van nieuwe features flink afgenomen. Hiermee is WYDR klaar voor nog snellere groei en kan er gemakkelijker uitgebreid worden naar andere Europese landen.

Onze andere development diensten

Binnenkort wordt de ondersteuning voor Magento 1 stopgezet. Lees waarom je de migratie naar Magento 2 moet maken.

Met onze geoptimaliseerde hosting infrastructuur zorgen we ervoor dat jouw webshop zo snel mogelijk is.

Wij bouwen je Magento 2 storefront in PWA en zorgen voor een innovatieve voorsprong op je concurrentie.

Onze security experts scannen jouw website op veiligheidslekken en helpen je te beschermen tegen hackers.

Waarom Modern Minds?

Als full service E-commerce bedrijf bieden we de oplossingen die jouw bedrijf laten groeien.

1. E-commerce Strategie

We helpen bij het bepalen van je doelgroep, concurrentie en marktpositie en bedenken de juiste ecommerce strategie voor optimale groei.

2. Technische Realisatie

Onze developers bouwen professionele webshops, in Magento of WooCommerce, die optimaal converteren voor het beste online resultaat.

3. Online Marketing

Onze gecertificeerde ecommerce experts werken aan innovatieve online marketing campagnes voor SEO, SEA, email marketing en conversie.

Ook een webshop door ons laten bouwen?

Kom langs voor een kopje koffie en bespreek je wensenlijstje.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.