This content has been archived. It may no longer be relevant

Website bouwen

Website bouwen

Website bouwen

Een toffe website bouwen met Modern Minds

Een website is het visitekaartje van je merk. Daarom wil je natuurlijk dat deze er mooi, betrouwbaar en uniek uitziet. Een goede website bouwen is dus erg belangrijk. De website of webshop moet technisch goed in elkaar zitten en je klanten een goede ervaring bieden. Modern Minds helpt je daarbij.

Een website laten bouwen door web developers is altijd een goed idee. Je ontwikkelt zo een professionele site die uitsteekt in de markt. Onze experts kunnen jouw wensen gemakkelijk vertalen naar een website die aan deze wensen voldoet. Klant happy, wij happy.

Onderscheid je merk met een unieke website op maat.

2. Hosting

3. Design

4. Bouwen

5. Doorontwikkelen

6. Support

1. Strategie

Onze aanpak

In sprints werken we naar de afronding van de bouw van jouw website. Dit werkt effectief, snel en geeft duidelijkheid. Jij krijgt zo de ruimte voor meer feedbackmomenten en weet precies waar onze web developers deze week mee bezig zijn.

Modern Minds Website Bouwen Web development

01

Overtreft verwachtingen
Wanneer je een website laat bouwen wil je natuurlijk waar voor je geld. Wij bespreken de verwachtingen met de klant en gaan altijd een stapje verder waardoor onze web developers verwachtingen overtreffen.

02

Gebruiksvriendelijk
Bij Modern Minds denken we ook aan de klanten van onze klanten. Een website bouwen betekent voor ons ook kijken naar hoe de gebruiker deze ervaart. Wij zorgen voor snelle, logische en gebruiksvriendelijke sites.

03

Conversiegericht
Bij het website bouwen houden we conversie in ons achterhoofd. Wij zijn jarenlang bekend met webshops en e-commerce, waardoor we weten wat wel en niet werkt. Onze kennis verwerken we dan ook graag in jouw website.

04

Unieke website
Een website draagt jouw merk uit. Daarom creëren we unieke websites helemaal toegespitst op jouw brand. Niet alleen als aanvulling op branding, maar om echt een website neer te zetten die jouw merk precies uitstraalt.

Een website bouwen die aan alles voldoet

Wij bouwen niet zomaar websites, wij bieden functionele oplossingen.

Groot of klein, het maakt niet uit wat je vraag is voor het laten bouwen van een website. Het Modern Minds team bestaat uit experts op verschillende gebieden. Denk onder meer aan e-commerce, design, doorontwikkeling en technische support. Een goede samensmelting daarvan vormt jouw nieuwe of verbeterde website.

Wij werken samen met de klant. Daarom houden wij altijd nauw contact. Uiteindelijk willen wij er met onze gebouwde websites voor zorgen dat onze klanten blij zijn en resultaat boeken. Ons team biedt daarom functionele oplossingen voor al jouw vraagstukken.

Dit is wat wij doen

Magento webshop

Met een Magento 2 webshop kan je veel verschillende opties toevoegen aan je site. Het is een perfect platform voor grote, professionele webshops. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van deze grote webshops en kunnen ook jouw online shop goed inrichten.

WordPress webshop

De beste keuze voor een simpele website of kleine webshop is WordPress en WooCommerce. Een website die voor iedereen makkelijk te gebruiken is met lage kosten. Ons team bouwt WordPress webshops, maar kan ook platformen combineren met elkaar. Zo maken we jouw shop geheel op maat.

Bekijk onze cases

Vorige
Volgende

Kennismaken? Neem dan contact op!