WooCommerce Webshops Bouwen

Een webshop op basis van WooCommerce garandeert relatief lage kosten en gebruiksvriendelijke content management. WooCommerce is een lichtgewicht webshop pakket voor WordPress. Onze developers helpen je bij de bouw van jouw eigen WordPress shop.

Nieuw e-commerce platform? Kies voor Woo!

WooCommerce is open source webshop software voor WordPress.
Met Woo zet je voor relatief lage kosten een SEO vriendelijke webshop neer.

Lichtgewicht webshop pakket

WooCommerce is een webshop systeem dat draait binnen WordPress en je gemakkelijk je content laat beheren.

WordPress is het meest gebruikte content management systeem van de wereld. Met de overname van WooCommerce heeft WordPress haar e-commerce kan weten te versterken. Deze gebruiksvriendelijke e-commerce module is geschikt voor bedrijven met een wat kleiner budget.

De sterke punten van Woo zijn de SEO optimalisaties, de handige editor voor producten en pagina’s, en de duizenden modules waar je gebruik van kunt maken. In tegenstelling tot Magento 2 is hier minder budget voor nodig en is een shop gemakkelijker op te zetten.

woocommerce webshops

3 redenen voor WooCommerce

WooCommerce biedt vele voordelen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen voor WooCommerce?

Wij zijn de WordPress specialist

Onze WordPress developers zijn specialisten in het opzetten van innovatieve webshops die converteren.

Wij helpen bij het ontwerp en de bouw van jouw WooCommerce shop. Met onze best practices zorgen we ervoor dat jouw shop op het hoogste niveau presteert. Onze developers zijn gecertificeerd en ons bureau is partner van WordPress.

wordpress expert

Één van onze WordPress shops

SunChargers.eu is de grootste leverancier van solar powerbanks in de Benelux. Met een WooCommerce shop draaien ze de meest omzet via hoge Google rankings.

Binnen no-time ontwikkelden we een gloednieuwe webshop voor Sunchargers.eu. Binnen één week zette we een zoekmachine geoptimaliseerde webshop neer op basis van WooCommerce in WordPress.

Door gebruik te maken van WooCommerce is de content gemakkelijk te beheren en is de webshop supersnel te maken. Dit is goed voor de ranking in Google, maar ook goed voor een hoge conversie.

Sabine over WooCommerce

CTO bij Modern Minds

WooCommerce is het perfecte e-commerce pakket voor bedrijven die online willen groeien. Door de grote hoeveelheid gratis modules is ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten niet duur. Je hebt geen last van vendor lock-in omdat je gemakkelijk kan switchen naar een andere partij die WordPress ook beheerst.

Ik zou WooCommerce aanraden voor bedrijven met een kleine product catalogus en waar relatief weinig in de order-afhandeling hoeft worden gewerkt. Woo blinkt vooral uit in zoekmachine optimalisatie. Voor grotere bedrijven is Magento 2 anders een betere oplossing.

Sabine de Vos Modern Minds

Weten wat WooCommerce voor jou kan betekenen?

Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar de mogelijkheden van WooCommerce.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.