Modern Minds Logo

WordPress
webshop

WordPress
webshop

WordPress
webshop

Een professionele WordPress webshop met WooCommerce

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Nadat WooCommerce werd overgenomen werd het steeds makkelijker om een webshop te ontwikkelen met gebruik van WordPress. Modern Minds ontwikkelt webshops en websites in WordPress waarin je makkelijk je content kunt beheren.

Onze web developers zijn gespecialiseerd in WordPress webshops en weten daardoor jouw wensen om te zetten in een passende shop. Het e-commerce platform is op maat aan te passen en gebruiksvriendelijk. Wij laten het platform voor jou werken in plaats van andersom. Dat doen we door de juiste plugins te gebruiken en de webshop jouw merk uit te laten stralen. Allemaal zo ingericht dat je al jouw content zelf kunt beheren.

Vier redenen om voor een WordPress webshop te gaan

Contentgericht

Je kunt makkelijk content ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie (SEO) toepassen op je WordPress webshop met behulp van verschillende plugins.

Open source

WordPress heeft een wereldwijde community van professionele developers. Zo zijn oplossingen voor het oprapen en hoeven ze alleen maar geïmplementeerd te worden.

Lage kosten

Met een lage investering bouw je al een professionele webshop. Doordat er veel modules al bestaan is er een stuk minder maatwerk nodig wat scheelt in de kosten.

Gebruiksvriendelijk

De backend is makkelijk in gebruik en spreekt voor zich. Na een korte training weet je al waar je alle content kunt vinden en hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Onderscheid je merk met een unieke website op maat.

Jouw WordPress webshop laten maken door een WooCommerce specialist

Als je een professionele webshop wilt kan je deze het beste laten maken door een WooCommerce specialist. De developers van Modern Minds specialiseren zich al jaren in WordPress sites gecombineerd met WooCommerce. Met dit e-commerce platform bouwen we een webshop dat naadloos bij jouw merk aansluit en dat makkelijk is in gebruik voor je werknemers.

Wij bepalen samen met jou welk platform het beste past bij de wensen. Wij ontwikkelen een e-commerce strategie en bouwen daarvanuit een webshop zodat je ook de gewenste resultaten behaalt en je merk naar een hoger niveau tilt. Ons web development bureau zet onze ervaring graag in om ook jouw webshop te bouwen en te laten groeien.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil je dat we jouw webshop bouwen?

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!