WordPress website

WordPress website

WordPress website

Een professionele WordPress website op maat laten maken

WordPress is het meest gebruikte e-commerce platform voor het bouwen en managen van websites en webshops, met eindeloze mogelijkheden voor jou als ondernemer. Waar WordPress begon als simpel blogplatform, draait vandaag de dag 43% van alle websites wereldwijd op het CMS.Het succes van het platform is te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en de lage kosten. Het platform biedt verschillende functies en plugins om een professionele, maatwerk WordPress website te maken.Modern Minds is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het bouwen en doorontwikkelen van maatwerk WordPress websites en webshops. Onze specialisten staan met enthousiasme voor je klaar om een nieuwe website te creëren. Een website die optimaal aansluit bij jouw merk én de wensen van je bezoekers.

Online producten verkopen met WooCommerce

Met WooCommerce verkoop je efficiënt producten in je WordPress webshop. Ben je op zoek naar een wordpress specialist die je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes? Ons team denkt conversiegericht en heeft jarenlange ervaring met het gebruik van WooCommerce. Van configuratie en een maatwerk website maken, tot het aanpassen van content, het team van Modern Minds staat naast je om het meeste uit je wordpress site of webshop te halen.

Vier redenen om voor een WordPress website te gaan

Contentgericht

Je kunt gemakkelijk content uploaden en zoekmachine optimalisatie (SEO) toepassen op je WordPress website met behulp van verschillende wordpress plugins.

Open source

Custom functionaliteiten nodig waar geen plugin voor bestaat? WordPress is volledig aan te passen is naar jouw wensen en behoeftes. Onze developers kunnen je goed helpen bij een maatwerk oplossing voor jouw website.

Lage kosten

Met een lage investering per jaar kan je al een professionele website laten bouwen in wordpress. Doordat veel modules al bestaan is er doorgaans minder maatwerk nodig. Dat scheelt in de kosten!

Gebruiksvriendelijk

De backend is eenvoudig in gebruik en spreekt voor zich. Na een korte training weet je al waar je alle content kunt vinden en hoe je zelf aanpassingen aan de website kunt doen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!