WordPress website

WordPress website

WordPress website

WordPress website laten maken door Modern Minds

Wil je een WordPress website laten maken of een ander platform over laten zetten naar WordPress? Dan ben je bij Modern Minds aan het juiste adres. Modern Minds is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het bouwen en optimaliseren van WordPress websites. Met onze kennis en expertise helpen we jou graag verder om een nieuwe website te bouwen of jouw website te optimaliseren. Een site die optimaal aansluit op jouw merk én de wensen van jouw bezoekers.

Modern Minds is het webdevelopment bureau dat ondersteunt, actief adviseert en meedenkt met jou als opdrachtgever.

WordPress: maatwerk met Modern Minds

Wanneer je door Modern Minds een WordPress website laat bouwen, word je volledig ontzorgd. De samenwerking begint met gedegen advies: onze specialisten analyseren jouw huidige website, inventariseren de wensen en vertalen inzichten door naar een strategie met concrete actiepunten.

Gedurende het proces word je op de hoogte gehouden van de voortgang. Een goede samenwerking en jouw feedback staat op één, want zo komen we tot het gewenste eindresultaat. Een mooi design, technisch solide, veilig én snel. Dat is wat voor ons telt. En daar stopt het niet, want ook na de livegang blijven we jouw website onderhouden. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Voordelen WordPress website

Gebruiksvriendelijk

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. De backend is eenvoudig in gebruik en spreekt voor zich. Daardoor kun je gemakkelijk zelf de content op jouw website aanpassen en beheren.

Voor elke functie een plugin

WordPress is uit te breiden met plugins voor elke mogelijke denkbare functionaliteit. Modern Minds hanteert een standaard lijst met plugins voor diverse functionaliteiten die we implementeren. Wij adviseren graag in de keuze tussen deze plugins, rekening houdend met prestaties en flexibiliteit.

Design op maat

Een creatief ontwerp? Elk ontwerp kan omgezet worden naar een thema voor jouw website. Onze specialisten maken jouw merk voelbaar door het design aan te laten sluiten op de huisstijl van jouw merk, op een manier die werkt in een online omgeving en op elk device.

Updates & beveiliging

WordPress wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingspatches om je website veilig te houden. Modern Minds heeft veiligheid hoog in het vaandel, zorgt ervoor dat je website up-to-date is en monitort continu op storingen.

Meer leads met conversieoptimalisatie

Onze specialisten genereren meer leads naar jouw website door middel van conversieoptimalisatie (CRO). Modern Minds maakt het webgedrag van jouw bezoekers inzichtelijk. Hierbij analyseren onze specialisten hoe jouw bezoekers navigeren, klikken en uitstappen.

Op basis van deze inzichten maken we een aanpak ter verbetering. Hierbij worden pagina elementen anders gerangschikt, weggehaald, toegevoegd of anders visueel weergegeven. Allemaal met als doel om jouw website gebruiksvriendelijker te maken en meer uit jouw huidige bezoekers te halen.

WooCommerce webshop laten maken

Met WooCommerce bouwen onze specialisten webshops, waardoor je efficiënt producten kunt verkopen via je WordPress website. We integreren WooCommerce met diverse systemen die een webshop ondernemer gebruikt (backoffice, verzending, marketing), zodat alles soepel blijft draaien. WooCommerce is één van de vele handige plugins voor WordPress.

Ben je op zoek naar een WordPress specialist die je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes? Ons team denkt pragmatisch en conversiegericht en heeft jarenlange ervaring met WooCommerce. Van configuratie en een maatwerk website maken tot het aanpassen van content: het team van Modern Minds staat naast je om het meeste uit je WordPress website of webshop te halen.

WordPress websites: van alle markten thuis

WordPress wordt wereldwijd ingezet door veel organisaties, groot en klein. Het is dan ook ontzettend flexibel en geschikt voor het bouwen van websites met allerlei verschillende doeleinden. Zo kun je WordPress inzetten voor:

  • campagnesites;
  • brandsites;
  • webshops;
  • vacaturesites;
  • eventsites;
  • educatieve sites;
  • digitale producten;
  • blogs;
  • en nog veel meer!
Google Consent Mode V2

Over WordPress websites

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS) voor het bouwen en managen van websites en webshops. Waar WordPress begon als simpel blogplatform, beschikt het nu over eindeloze mogelijkheden en draait meer dan 75% van de websites met een CMS op WordPress.

Het succes van WordPress is te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en de beheersbare kosten. Het platform biedt verschillende functies en plugins om een professionele WordPress website te maken.

Onze WordPress klanten

WordPress website laten bouwen door Modern Minds?

Toe aan een nieuwe website, een nieuw design of een verbeterde website-inrichting? Modern Minds helpt je graag verder met jouw WordPress website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.