Hoe plaats jij jouw producten op Amazon Nederland?

Amazon is wereldwijd één van de grootste online retailers. Sinds maart 2020 zijn ze ook in Nederland live. Dit is een grote kans voor jouw bedrijf! Door op Amazon te verkopen en Amazon marketing in te zetten, worden jouw producten beschikbaar voor miljoenen nieuwe klanten.

Volledige facilitatie

We faciliteren jouw bedrijf volledig in het online aanbieden van de producten en het optimaliseren van de listing.

Door Amazon slim in te zetten worden jouw producten vaker en beter gezien. Wij helpen jouw bedrijf volledig door elke stap samen met jou te zetten. Dit zorgt voor betere vindbaarheid en een hogere conversie, ook op je eigen site.

Van de account aanvraag tot product upload en listing optimalisatie; wij vergeten niets. Wij faciliteren alles wat nodig is om jouw producten te laten shinen op Amazon.

volledige facilitatie

SEO gebruiken bij Amazon

Amazon heeft zijn eigen algoritme dat ervoor zorgt dat bepaalde producten bovenaan staan. Wij zorgen ervoor dat jouw producten in de spotlights komen.

Onze Amazon SEO experts zorgen ervoor dat jouw productcontent optimaal is. Wij richten ons op de juiste keywords, zodat de juiste doelgroepen jouw producten vinden.

Het algoritme van Amazon is anders ontwikkeld dan bijvoorbeeld dat van Google, deze is veel meer gericht op e-Commerce en conversie. Dat betekent dat Amazon SEO een nieuw speelveld is, maar ook dat er nog minder concurrentie is. Dankzij onze kennis en eigen ervaring met verkopen via Amazon weten wij hierop in te spelen. Zo kunnen we makkelijk stappen zetten en zie je dus ook snel resultaat.

seo amazon

Amazon advertising

Binnen het platform kun jij jouw producten promoten. Door constant bij te sturen, zorgen wij ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig en dat je er het meeste uithaalt.

Door op de juiste momenten bij te sturen aan jouw Amazon Ads, halen wij het beste uit de campagnes. Onze SEA experts doen er alles aan om een hoger bereik bij jouw gewenste doelgroep te krijgen.

Met goede campagnes wordt jij gezien door de doelgroep. Door gericht te adverteren krijg je meer relevant verkeer richting jouw product, wat de kans op afname sterk verhoogt.

amazon advertising

Conversie optimalisatie

Wij optimaliseren het volledige conversiepad, wat inhoudt dat jouw producten ook daadwerkelijk worden afgerekend.

Zichtbaarheid is natuurlijk belangrijk, maar daadwerkelijk een toename aan conversies zien is voor vele webshops een stuk belangrijker. Wij brengen jouw USP’s duidelijk over aan de klant en optimaliseren jouw product, waardoor je snel een toename aan conversies zult zien.

Door Amazon marketing in te zetten krijg je dus niet alleen meer bezoekers op je productpagina’s, maar zie je ook de omzet stijgen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je dit optimaal benut.

conversie optimalisatie

Wees er als eerste bij

Mis de boot niet en zorg dat je first-mover advantage hebt bij het starten met Amazon Nederland.

Door snel te beginnen met Amazon Marketing ben je jouw concurrenten voor, wat ervoor zorgt dat jij beter gezien wordt en meer conversies krijgt op jouw producten. Het is een nieuw platform met veel kansen waar je eigenlijk zo snel mogelijk gebruik van moet maken.

Ontvang een gratis offerte

Benieuwd naar hoe we voor jou Amazon marketing in kunnen zetten en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.    Gratis Offerte

    Ook met jouw producten meer klanten bereiken?

    Kom langs voor een kopje koffie en we vertellen je over Amazon Nederland Marketing.