Modern Minds Logo

Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn Modern Minds. Een team van e-commerce experts die toffe websites bouwen, ook voor jouw merk.

Ons web development bureau in Rotterdam ontwikkelt nieuwe websites, verbetert bestaande websites en support technische doorontwikkelingen. Modern Minds heeft in meer dan 10 jaar al 100+ klanten geholpen met hun e-commerce activiteiten.

Gespecialiseerd in Magento en WordPress creëren wij webshops en websites die naadloos aansluiten bij jouw merk. Ontwikkeld vanuit een strategie en opgebouwd met een functioneel ontwerp.

Onze Rotterdamse roots zorgen voor pragmatische acties en proactiviteit. We draaien er niet omheen en maken een data-driven website met een uniek design.

Een breed team van designers, web developers en e-commerce specialisten gaan aan de slag om een unieke website te bouwen die voldoet aan jouw technische en visuele wensen. Wij weten wat er speelt bij online ondernemers en zetten onze strategische visie in om een functionele website te bouwen die doelstellingen behaalt.

Persoonlijk, transparant en snel schakelen. Daar staan wij voor bij Modern Minds. We houden goed contact met onze klanten en op een persoonlijke manier. We krijgen er energie van om meer over jou en je bedrijf te weten.

Een mix van bedrijfskunde, techniek en praktische marketing ervaring. Allemaal in één web development bureau: Modern Minds.

Het team van Modern Minds heeft een brede achtergrond, waardoor we je goed begrijpen en kunnen ondersteunen. Wij zijn trots op onze nerds en hechten waarde aan de innovatieve visie van ons e-commerce team.

Kies je voor Modern Minds, dan kies je voor een goed uitgedachte website met ondersteuning van een gedreven team dat voor niks uit de weg gaat. Jij vraagt, wij bouwen. Maar wel in overleg, zodat onze kennis samensmelt met jouw wens en we zo verwachtingen overtreffen.

Wat ze over ons zeggen

Wat ze over ons zeggen

Kennismaken? Neem dan contact op!

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!