Wij zijn echte internet ondernemers.

Modern Minds Team Rotterdam

Wij zijn Modern Minds. Wij zijn een full service internet marketing bureau uit Rotterdam, gespecialiseerd in e-commerce.

Als oprichters van succesvolle webshops en startups weten we wat er speelt bij ondernemen op internet. Deze kennis en ervaring zetten we graag in voor onze klanten. We begeleiden webshops, doen online marketing en ontwikkelen innovatieve concepten.

Modern Minds bestaat 10 JAAR en in die tijd hebben wij 100+ KLANTEN geholpen bij hun e-commerce activiteiten. Klik hieronder door naar meer informatie over onze e-commerce diensten.

Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
sinnerlogo
Lensonline

Rotterdams pragmatisme en proactiviteit

Niet lullen, maar poetsen, zoals we in Rotterdam zeggen. Geen eindeloze rapportages maar concrete data-driven marketing acties.

De roots van Modern Minds liggen in Rotterdam. Onze bedrijfscultuur is gevormd door ondernemers in plaats van adviseurs. Wij weten wat er speelt bij online ondernemers en steken onze ‘poten in de modder’. Strategische visie zetten we direct om in praktische marketing acties die we vervolgens zelf uitvoeren.

Bij het uitvoeren van deze marketing acties gebruiken we een data-driven aanpak. Dat betekent dat we constant evalueren wat er wel en niet werkt aan de hand van de data die beschikbaar is.

Internetbureau in Rotterdam

Strategische partner voor lange termijn succes

Veel marketingacties hebben pas effect na enige verloop van tijd. Door een strategische samenwerking aan te gaan met ons verbinden we elkaars succes en kan je prestatie gericht met ons samenwerken.

Kritisch, pragmatisch, eerlijk en eigenwijs

Klanten noemen ons fair en eerlijk, en soms een vleugje eigenwijs. Onze e-commerce experts zijn de kapitein op het (virtuele) schip.

Brede e-commerce kennis voor innovatie

Wij bestaan uit ondernemers die betrokken zijn bij webshops en online startups. Door deze praktische ervaring weten we wat er speelt bij het runnen van een onderneming.
Online Marketing Rotterdam

Onze expertise is een mix van bedrijfskunde, techniek en praktische marketing ervaring.

Je kiest niet de tent maar de vent. Het team van Modern Minds heeft een brede achtergrond en samen stelt dat ons in staat breed te ondersteunen. Wij zijn trots op onze nerds, en hechten waarde aan de innovatieve visie van onze marketing mensen.

Kies je voor Modern Minds, dan kies je voor een totaalpakket waarbij wij jouw bedrijf full service ondersteunen bij alle online activiteiten. Van strategie schakelen we online marketing en helpen we je bij de ontwikkeling en bouw van je webshop. Je zou ons kunnen zien als externe IT/marketing afdeling van jouw organisatie.

Over Modern Minds

Wat klanten over ons zeggen

Waarom Modern Minds?

Als full service E-commerce bedrijf bieden we de oplossingen die jouw bedrijf laten groeien.

 • Je werkt met internet ondernemers. We zijn eigenaar van diverse webshops & startups waardoor we weten welke items bij onze klanten spelen.
 • We trekken samen op met de klant. Klanten zien ons vaak als onderdeel van het interne team omdat we ons als lange termijn partner opstellen.
 • We zijn kritisch, eigenwijs en pragmatisch. Met onze Rotterdamse mentaliteit zijn we open en ambitieus terwijl we praktisch blijven handelen.
 • 1. E-commerce Strategie

  We helpen bij het bepalen van je doelgroep, concurrentie en marktpositie en bedenken de juiste ecommerce strategie voor optimale groei.

 • 2. Technische Realisatie

  Onze developers bouwen professionele webshops, in Magento of WooCommerce, die optimaal converteren voor het beste online resultaat.

 • 3. Online Marketing

  Onze gecertificeerde ecommerce experts werken aan innovatieve online marketing campagnes voor SEO, SEA, email marketing en conversie.

Meer verkopen met je webshop

Er is veel geschreven over online marketing en e-commerce. Vaak is het niet de theorie, maar praktische details die het verschil maken tussen meer en minder omzet. Wij hebben juist deze, nergens anders beschreven pareltjes op een rijtje gezet. Ons boek bundelt 50 tips die voor iedere webshopeigenaar van belang zijn.

Zaken die nergens worden uitgelegd en vaak uren Googlen kosten, worden in korte, behapbare stukken beschreven. De online marketingblog Frankwatching heeft deze paperback samen met ons uitgebracht.

Meer verkopen met je webshop

Wij denken als ondernemers

Roman Markovski – Eigenaar Modern Minds

Roman assisteert retailers met online marketing, strategie op C-level en houdt hij zich bezig met het opzetten van eigen concepten. Na zijn studie bedrijfskunde, heeft hij diverse boeken en artikelen over e-commerce uitgebracht.

In een aantal jaren tijd heeft hij zijn onderneming zien groeien naar een volwassen eCommerce partij. Door in touch te blijven met het runnen van eigen webshops kan hij garanderen dat de visie van Modern Minds synchroon loopt met wat er voor eCommerce ondernemers belangrijk is.

Roman Markovski Modern Minds

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.