Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn Modern Minds

Een team van e-commerce experts die toffe websites bouwen, ook voor jouw merk. Ons web development bureau in Rotterdam ontwikkelt nieuwe websites, verbetert bestaande websites en support technische doorontwikkelingen.

Met ruim 12 jaar ervaring hebben wij al meer dan 100 klanten mogen helpen bij het optimaliseren van hun e-commerce activiteiten. Gespecialiseerd in Magento en WordPress creëren wij webshops en websites die naadloos aansluiten bij jouw merk. Ontwikkeld voor optimale conversie en gebruiksvriendelijkheid dankzij de strategische kennis van ons team van specialisten.

Part of Zuiver Group

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group – een uniek, onafhankelijk mediabureau met Rotterdamse roots. Onze kracht is dat we media, online marketing en e-commerce strategie combineren om voor maximaal succes te zorgen voor onze klanten.

‘Big enough to cope, small enough to care.’ Daar staan onze agencies voor: Samen met Wind Mee Online en Zuiver Media zetten we ons effectief in voor jouw merk en gaan wij geen enkel vraagstuk uit de weg. Zo zetten we ons samen in voor crossmediale impact van jouw onderneming.

Modern Minds team

Wij staan niet stil en zetten altijd een stapje verder

Constant doorontwikkelen zorgt voor groei. En daar gaan we voor al onze klanten voor. We genieten ervan als onze klanten het beter doen met onze websites. Daarom staan wij nooit stil en zetten we altijd een stapje verder. Zo blijf je groeien, ook als je het niet verwacht.

Kritisch, pragmatisch, eerlijk en eigenwijs

Klanten noemen ons fair, eerlijk en soms een vleugje eigenwijs. Daar zijn wij trots op. Onze e-commerce experts zijn de kapitein op het (virtuele) schip. Ons team gaat voor het beste voor jouw website, ook als we daar een beetje eigenwijs voor moeten zijn.

Brede e-commerce kennis voor innovatie

Al jarenlang bouwen, ondersteunen en verbeteren we websites en webshops die nog beter willen worden. Daarnaast hebben we ook praktische ervaring met het opstarten van eigen sites en shops, waardoor we weten wat er speelt bij het runnen van een onderneming.

Klanten waar wij blij van worden

Modern Minds werkt samen met een groot aantal mooie merken. Van design en development tot hosting en support. Wij gaan voor een glimlach bij onze klant!

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!