Stop jij genoeg tijd in kwalitatieve content maken?

Met voldoende en goede content zorg je ervoor dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Daarnaast is het je enige tool om klanten op afstand te overtuigen je producten te kopen.

Content is nog steeds king

De meeste mensen klikken op organische zoekresultaten. Met goede content zorg je voor de beste rankings.

Content marketing kan een essentiële bijdrage leveren aan je bedrijfsdoelstellingen en je merkbekendheid, op een niet opdringerige manier. Het geeft verdieping aan een vluchtig medium, voor die klant die zich eerst wil inlezen. Je geeft je klanten waardevolle informatie die ze zal moeten overtuigen tot aankoop over te gaan.

Het schrijven van blog artikelen, social media posts, ebooks, whitepapers, landingpagina’s en meer zijn zaken waarbij onze content marketeers je kunnen helpen. Op die manier houd je tijd over voor andere belangrijke zaken.

lukas-blazek-320606-unsplash

SEO Copywriting

Door up-to-date en nieuwe relevante artikelen blijven je klanten getriggerd om terug te komen.

Een stuk kan fantastisch geschreven zijn, maar als het niet gevonden wordt door de doelgroep is het vergeefse moeite. Bij het schrijven van content houden wij daarom uiteraard rekening met zoekmachine optimalisatie.

Wij verbeteren en optimaliseren bestaande content, schrijven verse nieuwe content en geven inzicht op basis van kansen. Hierdoor is je site of campagne goed vindbaar voor klanten via zoekmachines.

adverteren

Content optimalisatie

Optimaliseren van bestaande content is een quick win om snel je Google rankings te verbeteren voor meer traffic.

Het continu bijschaven van stukken aan de hand van actuele zoektrends zorgt er voor dat kansen worden benut. Wij analyseren bestaande en concurrerende content op gebruikte zoektermen en brengen verbeteringen in kaart.

Vervolgens verbeteren we de content en optimaliseren we de teksten. Na verloop van tijd evalueren we de resultaten. We leveren altijd informatieve, relevante en conversiegerichte artikelen voor jouw doelgroep en/of klanten. Zo blijven wij de beste resultaten binnen content marketing aan onze klanten tonen.

Keywordonderzoek

Videos & Rich Media

Door up-to-date en nieuwe relevante artikelen blijven je klanten getriggerd om terug te komen.

Veel bedrijven focussen zich alleen op het maken van blog artikelen of product teksten voor in hun webshop. Echter schuift het belang steeds meer naar interactieve en dynamische content. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een e-book die je aan je bezoekers kan aanbieden in ruil voor nieuwsbrief aanmeldingen. Ook is het maken van kwalitatieve afbeeldingen, banners, gifjes, Instagram stories of infographics steeds groter geworden.

Eveneens is er een verschuiving gaande naar video. Het is daarom belangrijk om ook dit medium te gaan gebruiken. Het team van Modern Minds kan je helpen bij het produceren van de juiste video content, bijvoorbeeld voor op YouTube. Zo maken wij bijvoorbeeld drone bedrijfsvideos. Alleen met kwalitatieve content val je nameljk nog op!

Video advertising

Unieke content wordt beloond

Moeke Mooren heeft dankzij het werk van Modern Minds een echte beleveniswebsite gecreëerd.

Modern Minds is een up-to-date organisatie welke meedenkt en adviseert om ons online te positioneren en onze doelgroepen te overtuigen. Ze kunnen snel schakelen en beschikken over de juiste kennis om de modernste technieken toe te passen. Ook voor content ben je hier op het juiste adres.”

Moeke Mooren

Ontvang een gratis content offerte

Benieuwd naar hoe we jouw site kunnen optimaliseren en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.Gratis Offerte

Janice over Content Marketing

Content Marketeer bij Modern Minds

Als content marketeer heb ik een creatieve manier van denken en een groot inlevingsvermogen. Hoe overtuig ik klanten over te gaan tot koop?

Het creëren van nieuwe content vind ik echt leuk. Ik ga altijd meteen aan de slag met het onderzoeken van het juiste onderwerp, keywords en synoniemen.

Wil je aan slag met een juiste content marketing met mij, zodat je aansprekende blogs hebt, optimaal voor Google? Neem dan contact op met mij en laten we meteen aan de slag gaan!

Janice Zhang Modern Minds

Ook hulp nodig bij het maken van content?

Kom langs voor een kopje koffie of thee en deel jouw content vraagstuk.