Loop jij bereik mis door Microsoft Ads niet te gebruiken?

Veel bedrijven laten Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) links liggen met de gedachte dat het maar een klein marktaandeel heeft. Toch kan jij jouw concurrentie slimmer af zijn door wél gebruik te maken van Bing Ads. Wij brengen jouw campagnes naar een hoger niveau door slim gebruik te maken van jouw bestaande Google Ads en deze toe te spitsen op het Microsoft Platform.

Wij zijn gecertificeerd in het werken met Microsoft Ads.

MSA Partner Badge

Meer klanten bereiken met SEA

Wij zijn de ideale online adverteren (SEA) experts die jouw Microsoft Ads campagnes kunnen laten renderen. Met onze Rotterdamse effectiviteit behalen wij jouw doelstellingen.

Wij, als Microsoft certified professionals, willen graag jouw Microsoft Ads account opzetten, inrichten en optimaliseren. Zo zorgen wij voor advertenties die weinig kosten, maar veel opbrengen.

Doordat zoekvolumes op Bing lager zijn dan Google en er minder concurrentie is, zijn de kosten van advertenties ook een stuk lager. Hierdoor zorgen wij voor een hogere ROAS. Wij zijn constant bezig met het bijschaven van campagnes en het beheren van het budget om zo het meeste uit jouw Bing campagnes te halen.

Tekst advertenties

Bovenaan de zoekresultaten staan is belangrijk. Je vangt hier namelijk wel 30% van het zoekvolume.

De traditionele manier van adverteren is door teksten te gebruiken. We zorgen dat de juiste bezoekers op jouw website komen door continu te experimenteren en content te bieden aan de doelgroep die jij wilt bereiken.

Onze experts sturen de resultaten bij door data te gebruiken over conversie, leads, omzet en ROAS. Wij laten ons hierbij dus niet door onderbuikgevoelens leiden, maar kijken objectief naar de statistieken. Samen met continue bijsturing zorgen wij voor een stijgende omzet, terwijl wij onnodige kosten voorkomen. Onze resultaten en ervaring in Microsoft Ads spreken voor zich. Voor diverse klanten hebben wij omzetgroei in Bing gerealiseerd die verwachtingen overtroffen.

tekst advertenties

Bing Shopping

Wij zorgen ervoor dat jouw producten zichtbaar worden in Bing Shopping en aantoonbare resultaten genereren.

Heb je veel producten in jouw webshop met fluctuerende voorraad en prijs? Wij zorgen door middel van feed management ervoor dat jouw producten met de actuele prijzen en voorraad zichtbaar zijn. Wij adverteren op de best presterende producten, waarmee we optimaliseren in plaats van slechts beheren.

Nu Shopping steeds belangrijker wordt, is het strategisch van belang om campagnes in te zetten voor jouw webshop. Zo vang je meer bereik en worden de belangrijkste producten uitgelicht.

bing shopping

Display & Video adverteren

In een video kun je een rijkere boodschap kwijt. Met deze vorm van adverteren bereik je meer mensen op een duidelijke manier.

Met display en video advertenties kun je veel mensen bereiken op o.a. YouTube. Steeds vaker kijken mensen naar video’s op hun smartphones. Wanneer je gebruik maakt van gerichte video campagnes of display advertenties, kun je jouw verhaal beter overbrengen richting de doelgroep en daarmee de branding van jouw merk verbeteren.

Display en video advertenties zorgen voor meer interesse in het merk en een structureel bewustzijn. Daardoor zullen mensen jouw merk sneller onthouden en producten afnemen.

video advertising

Een opbrengst van 5x de inleg

Voor LensGroup halen we consistent een ROAS (Return On Ad Spend) van 8 of hoger.

Met de SEA aanpak van Modern Minds en aandacht die ze besteden aan Microsoft Ads hebben ze voor enorme stijgingen gezorgd in omzet in 2020 tot nu toe, met behoud van een sterke ROAS van boven de 8

LensOnline

Ontvang een gratis SEA offerte

Benieuwd naar hoe we jouw advertenties optimaliseren en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.  Gratis Offerte

  Merijn over zijn SEA strategie

  SEA Specialist in Rotterdam

  In mijn online adverteren strategie automatiseren we zo veel mogelijk het dagdagelijks beheer, zodat we tijd over houden om strategisch nog meer uit het budget te halen voor de klant. Zo halen zij het best mogelijke rendement.

  Daarnaast overleg ik altijd met onze SEO experts omdat er een sterke correlatie tussen SEO en SEA strategie zit. Door ze gezamenlijk op te pakken kan je de beste zichtbaarheid creëren.

  Merijn van den Broek Modern Minds

  Meer halen uit je advertentie budget?

  Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw SEA vraagstuk.