Magna Music

In juli is Modern Minds begonnen met het redesignen van de website van Magna Music. Na overname van dit muziekcentrum is de huistijl vernieuwd en dit wilde zij graag terug zien in de online webshop. 

Facts & Figures

Resultaat

Bestaande website migreren naar nieuw domein met nieuwe huisstijl

Start

Juli 2023

Projectduur

3 weken

Een nieuw websitedesign voor Magna Music

Magna Music heeft een muziekcentrum overgenomen dat sinds 1988 gevestigd zit in Roosendaal. Het muziekcentrum groeide uit tot een van de meest toonaangevende muziekwinkels van Nederland. De eigenaren hebben begin 2023 besloten de bedrijfsactiviteiten te staken om van een welverdiend pensioen te gaan genieten.

Enkele personeelsleden waren hier echter nog niet aan toe en zo ontstond uit ideologisch en filantropisch gedachtegoed Magna Music!

Nieuwe design op bestaande website

Magna Music heeft een webshop met meer dan 10.000 instrumenten en bijhorende accessoires. Daarnaast hebben ze in Roosendaal een ruime winkel. Na overname was de wens live te gaan met de dezelfde website met vernieuwde logo en huisstijl. Naast een vernieuwd design mocht een verbeterde functionaliteit natuurlijk ook niet achter blijven.

Technische migratie

Modern Minds heeft de site geschoond, geüpdatet en gemigreerd naar onze Kinsta hosting voor optimale performance. Tienduizenden vermeldingen naar de oude bedrijfsnaam zijn vervangen door die van Magna Music. Het Vendit backoffice systeem moest worden overgezet naar een nieuw account en gekoppeld naar de nieuwe website backend. Dit alles is kort op de bal gerealiseerd samen met de eigenaren van Magna music en de Vendit integratie partner.

Gerelateerde blogs

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!