Strategie

Strategie

Strategie

Een toekomstbestendig strijdplan voor jouw website

De e-commerce wereld wordt steeds drukker en complexer. Om op te vallen in de markt moet je strategische keuzes maken. Modern Minds ondersteunt je graag bij het bepalen van de juiste strategie en tools die je nodig hebt voor maximaal succes.
Hoe we dat doen? Voordat we beginnen met het (door)ontwikkelen van je website, brengen we samen in kaart waar de behoeftes en kansen liggen. Door middel van een roadmap maken we een plan voor op de lange termijn. Zo denken we vooruit en ben je straks voorzien van een toekomstbestendige website.

Doelgroep en concurrenten in kaart

Bepaal jouw positie in de markt en het onderscheidend vermogen van je merk.

Om te weten hoe je je doelgroep het beste bereikt met jouw website, brengen we in kaart wie ze zijn en wat ze verwachten. Deze data gebruiken we om jouw website zo goed mogelijk op de behoeften van je bezoekers in te spelen. In onze e-commerce strategie kijken we naar jouw merk ten opzichte van de concurrentie. Wij bieden inzicht in je concurrenten, zodat we jouw bedrijfspositie kunnen verkennen en versterken met jouw website.

Wij bouwen websites die de strijd aangaan met concurrenten en jouw merk uitstralen om uit te blinken in de markt.

Positioneren is een plek creëren in het hoofd van jouw klanten. Wanneer de consument een product nodig heeft, wil je dat ze als eerste aan jouw merk denkt. Daarom is het van belang dat je website naadloos aansluit bij je merkidentiteit. Je straalt hiermee uit wie je bent en wat je kunt betekenen voor je klanten. Een sterk merk is een merk dat klopt. Wij helpen bij het branden van jouw merk door websites te creëren die dichtbij jouw merk staan en je doelgroep aanspreken.

Plan een vrijblijvend gesprek in met Bram

Klaar om te bouwen aan een toekomstgericht plan voor jouw website? Plan een vrijblijvend gesprek in met Bram!

Bram

Bekijk onze cases